JSport.roJSport.ro

Derby-ul dintre locurile 2, CFR Cluj, şi 3, Universitatea Craiova, a avut loc în seara aceasta pe Stadionul ,,Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, învingătoare fiind CFR cu 1-0.

CFR Cluj a avut prima ocazie de gol în minutul 3 când Mailat a trimis spre poartă, dar Popescu a respins, mingea a lovit bara, dar, în final, faza s-a stins. Răspunsul Craiovei a venit prin Mitriţă (9), care a şutat milimetric pe lângă bara din dreapta lui Arlauskis.

Manea a centrat perfect din dreapta la colţul lung, dar mingea l-a lovit pe Dimitrov, care a fost aproape de autogol, balonul ducându-se pe lângă bara din dreapta porţii craiovene. Asaltul CFR-ului la poarta lui Popescu a continuat, iar Manea (29) şi Djokovic (33) au fost aproape să deschidă scorul în Gruia. La pauză tabela a rămas neschimbată, 0-0.

Mitriţă (52) a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, dar Arlauskis a atins puţin mingea care s-a dus peste transversală, iar şutul lui Băluţă (59) din careu a fost respins de Vinicius. Căpitanul CFR-ului (76), Mario Camora, a deschis scorul cu un şut puternic de la colţul careului de 16 metri, 1-0, lăsându-l pe portarul oaspete fără replică.

Din minutul 83, clujenii au rămas în 10 oameni deoarece Boli a primit cartonaşul roşu, în urma intrării cu talpa pe tibia lui Popov.

Arbitrul Marius Avram a dictat penalty pentru Craiova în prelungiri, în urma intervenţiei lui Djokovic asupra lui Gustavo în careu. Gustavo a ratat lovitura de la 11 metri si CFR Cluj a câştigat partida cu 1-0. Astfel, ,,feroviarii” au avut noroc de această dată după ce FCSB le-a dat două goluri în prelungiri.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora (C)
21
Boli
55
Vinicius
6
Manea
19
Culio
28
Hoban
8
Djokovic
27
Mailat
20
Ţucudean
10
Deac

Au mai intrat: Ioniţă, Omrani, Costache. Antrenor: Dan Petrescu.

Universitatea Craiova

49
Popescu
2
A. Ferreira
6
Kelic
5
Screciu
11
Bancu
8
Mateiu
23
Zlatinski (C)
30
Dimitrov
28
Mitriţă
10
Băluţă
26
Santos

Au mai intrat: Popov, Gustavo, Glavina. Antrenor: Devis Mangia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.