JSport.roJSport.ro

Amânate cu o săptămână, primele meciuri ale noului an în Liga a IV-a s-au disputat sâmbătă dimineaţă.

Ele au contat pentru etapa a doua a returului, iar „U” Cluj 2, CS Floreşti şi Unirea Iclod au bifat primele puncte în 2018.

În Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, echipa a doua a Universităţii s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la CSM Câmpia Turzii. După un joc în care tinerii elevi ai lui Călin Sălăgean au avut mai mult posesia, oaspeţii puteau pleca neînvinşi dacă mingea lui Dudaş nu lovea bara în ultimele minute.

Prima repriză le-a aparţinut clujenilor, Budin şi Răzvan Mureşan marcând pentru 2-0 la pauză. „Sârmarii” au jucat mult mai bine, însă, în partea secundă, iar Dudaş a redus din diferenţă. Cu un eurogol de la marginea careului, Alex Mureşan a înscris pentru 3-1, dar acelaşi Dudaş şi-a readus echipa în joc după ce a scăpat unu la unu cu portarul „studenţilor”. Atacantul Câmpiei putea fi eroul formaţiei sale în minutele de final, dar bara s-a opus egalării, iar „U” 2 a bifat primele puncte în retur.

La Tritenii de Jos, CS Floreşti a obţinut o victorie importantă pentru menţinerea pe podiumul Ligii a IV-a. Elevii lui Călin Budişan s-au impus cu 3-0, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră. Claudiu Rus, cu o dublă şi Paul Dîrjan au înscris pentru floreşteni, care au profitat şi de eliminarea lui Alin Tot de la gazde, venită imediat după pauză, la 0-0. Acea fază, de altfel, a stârnit nemulţumirea Triteniului, care a acuzat la final prestaţia centralului Dan Dreve.

Cel mai categoric succes al dimineţii de sâmbătă a fost la Iclod, acolo unde Unirea s-a impus cu 5-0 în faţa Someşului Gilău. Gazdele, care l-au instalat antrenor pe Călin Tripon, au avut o primă repriză perfectă, la pauză conducând cu 4-0. Patrick Pop, Cupşa, Cotuţ şi Vali Dîrjan, acesta din urmă reuşind două goluri, au fost marcatorii Iclodului în acest meci, jucat în faţa unei echipe a Gilăului care traversează un sezon de coşmar până acum.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la meciul lui „U”2 cu CSM Câmpia Turzii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.