JSport.roJSport.ro

ACS Fotbal Comuna Recea şi Sănătatea Cluj s-au întâlnit în această seară pe noul stadion comunal din Recea pentru a disputa meciul etapei 29 din Liga a III-a.

Meciul s-a încheiat cu victoria maramureşenilor, 2-1, care au beneficiat de un penalty în prelungiri, iar Sănătatea a terminat partida în 10 jucători.

Nici bine nu a început meciul că Mih (2) a deschis scorul cu un şut în plasa laterală, lăsându-l pe Lăzăreanu fără replică, 1-0. După acest gol agresivitatea a apărut în jocul celor două echipe, iar Yuh (15) a văzut direct cartonaşul roşu după o intervenţie asupra lui Oşan.

Chiar dacă au rămas în 10, clujenii au continuat să joace cu aceeaşi agresivitate şi dorință, iar Ceaca (19) a stabilit egalitatea, 1-1, după ce a scăpat singur spre poarta lui Bota. Ocaziile au continuat să apara de ambele părți, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să treacă în avantaj. Astfel, scorul pauzei a fost 1-1.

După revenirea de la vestiare Cuc putea să marcheze, dar mingea trimisă de el s-a dus puțin peste transversală, iar Sănătatea a răspuns prin Ceaca (60), dar Bota a fost la post. Chinde (63) a trimis milimetric peste bara transversală din lovitură liberă. Partida a fost oprită pentru câteva minute deoarece arbitrul central s-a accidentat la glezna stângă.

În minutul 86, Opriş a scăpat singur în careul Sănătății, dar Lăzăreanu a prins mingea fără emoţii. În minutele de prelungiri, Matei a avut o intervenţie în careu la Opriş, iar Recea a primit lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost transformat de portarul Bota, care a adus victoria echipei sale, 2-1.

ACS Fotbal Comuna Recea

1
Bota
11
Gherman
20
Urs
6
David
2
Dunca
13
Oşan
5
Cuc
10
Chinde
8
Asăujan
7
Ciocan
25
Mih

Au mai intrat: Opriş, Lung, Bandula. Antrenor: Romulus Buia.

CS Sănătatea SP Cluj

33
Lăzăreanu
11
Ţîrlea
24
Matei
21
Misăraş
2
Bucur
17
Yuh
18
Ciupe
9
Ceaca
8
Bria
14
Gârjoabă
86
Pintea

Au mai intrat: Cosma, Şoimuşan. Antrenor: Marius Semeniuc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.