JSport.roJSport.ro

IMG_0594_1200x800Sănătatea Cluj a încurcat, vineri, o echipă care încă nu a renunţat la lupta pentru promovare, Industria Galda de Jos. Meciul de pe baza “Clujana” s-a încheiat la egalitate, 2-2, după o a doua repriză spectaculoasă, toate golurile fiind marcate în ultimele 45 de minute.

Oaspeţii, aflaţi la şapte puncte de locul 1 înaintea etapei a 21-a, au deschis scorul imediat după pauză prin Cernea, însă avantajul acestora nu a durat decât două minute, Gâţ reuşind să restabilească egalitatea cu o lovitură de cap. Lupu avea să execute perfect o lovitură liberă după alte aproximativ 10 minute, iar surpriza prindea tot mai mult contur la Cluj. O neatenţie în defensiva gazdelor în ultimele minute a făcut, însă, ca jucătorii din Alba să plece cu un punct de la Cluj, după golul lui Cîmpean, iar Sănătatea a încheiat meciul cu regretul că ar fi putut obţine trei puncte mari.

“Pare frustrant, aşa, ca pe ultima sută de metri, în ultimele minute, să dai şansa adversarului să dea gol, ba mai mult acesta a avut şi şansa să închidă jocul la ultima fază. Am rămas cu un punct după disputa de azi, acum rămâne să ne remontăm pentru meciul de la Zalău, unde consider că putem lua puncte, dar dacă nu ne prezentăm corespunzător la antrenamente va fi greu şi acolo. Apreciez azi evoluţia unor jucători, care au făcut faţă şi se vede că traversează o perioadă bună, dar important e ca toată echipa să traverseze o perioadă bună. Am jucat şi împotriva unei echipe bine consolidate, cu un joc foarte bun, dar am avut şi un arbitraj care ne lasă un gust amar. Aceeaşi brigadă am avut-o şi la Sighet şi la fel am plecat şi de acolo, cu un gust amar. Nu vreau să mă iau foarte mult de arbitri, dar parcă nici ei nu sunt atenţi, nu ştiu, parcă nu aleargă, cred că nici nu transpiră la meciuri”, ne-a spus antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc, la finalul acestei partide.

În urma remizei de vineri, a patra din acest sezon, clujenii au ajuns la 28 de puncte în clasament şi ocupă locul şapte în acest sezon.

Sănătatea Cluj: Iura – Soos, Matei, Negru, Ţîrlea – Gâţ, Cristea, Someşan, Lupu – Gaşpar, Dan Fl. Au mai intrat: Mihalache şi Bălătici. Antrenor: Marius Semeniuc


Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.