JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a făcut un pas greşit pe teren propriu cu Viitorul Ulmeni, reuşind să obţină doar o remiză, 1-1, după un joc în care a deschis scorul. Acest egal o menţine pe locul cinci în clasament, doar o poate duce la nouă puncte în spatele liderului Hermannstadt, care joacă mâine.

Partida de la baza „Clujana” a fost echilibrată în primele 45 de minute, însă imediat după startul reprizei secunde Raul Ciupe a deschis scorul pentru gazde. „Viruşii” nu au putut ţine decât trei minute de rezultat, Moş egalând imediat situaţia, golul său stabilind şi scorul final, asta deşi Sănătatea a mai avut câteva şanse importante de a marca.

S-a terminat 1-1, iar clujenii au fost dezamăgiţi la finalul partidei, dar aşteaptă acum şase puncte din următoarele două meciuri, care se vor disputa săptămâna viitoare.

„Am ştiut că nu vom avea un meci uşor, însă noi dacă vrem ceva trebuie să trecem de meciurile mai accesibile, nu neapărat de adversarii cu nume. Azi am adus foarte bine mingea în faţa porţii în repriza a doua, dar trebuie să fim un pic mai atenţi la începutul de meci, pentru că acolo făceam noi diferenţa în tur. Acum văd că nu mai putem şi va trebui să schimbăm ceva, la sistem sau la jucători, vom vedea. Nu avem ce să reproşăm nimic nimănui doar nouă, că nu o băgăm în poartă, deşii ocazii avem. Acum mergem marţi la Reghin, sper să luăm trei puncte de acolo, la fel vineri cu Iernutul şi probabil mai echilibrăm balanţa”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

Egalul cu Ulmeniul a fost al şaselea din acest sezon pentru Sănătatea, doar Unirea Dej având mai multe remize, opt, dintre toate cele 15 echipe ale campionatului.

Sănătatea Cluj

1
Lăzăreanu
15
Deneş
3
Negru
24
Matei
2
Bucur
86
Bria
13
Flueraş
18
Ciupe
19
Vitan
9
Ceaca
96
Ititesc

Rezerve: Todoran-Misăraş, Lazăr, Rus, Bălătici, Gaşpar, Someşan. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.