JSport.roJSport.ro

IMG_5656_1200x800Sănătatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu CS Iernut, din etapa a 19-a a Ligii a III-a, jucat vineri după-amiaza la baza “Clujana”.

După o primă repriză echilibrată, doar şutul lui Cristea dându-i ceva emoţii portarului oaspeţilor, a doua parte a meciului a fost mult mai spectaculoasă. Elevii lui Marius Semeniuc au ieşit mai decişi de la vestiare şi i-au împins tot mai mult înspre poarta proprie pe jucătorii mureşeni, însă a fost de ajuns o singură scăpare pe contraatac a acestora pentru ca, împotriva cursului jocului, oaspeţii să deschidă scorul. Golul lui Ghirca, din minutul 61, i-a făcut pe clujeni să se arunce din nou în atac, iar în urma unei lovituri de colţ Bogdan Cristea a reuşit să egaleze destul de repede pentru echipa sa.

“Acest gol vreau să-l dedic unchiului meu, care ar fi avut astăzi ziua de naştere. Din păcate, nu mai e printre noi”, avea să spună, la finalul meciului, mijlocaşul Sănătăţii.

Chiar dacă s-a jucat cu garda jos în ultimele minute, ambele echipe căutând să dea lovitura, partida s-a terminat tot 1-1. De menţionat că gazdele au jucat fără Paul Cristian din minutul 85, acesta ieşind accidentat, Marius Semeniuc efectuând toate schimbările.

“Ne-am prezentat un pic sub aşteptări. Jocul nu a funcţionat aşa cum ne-am fi dorit, am intrat puţin în jocul lor cu nişte mingi lungi, iar ulterior jocul s-a înclinat într-o altă direcţie. Îi felicit pe băieţi pentru că au reuşit, totuşi, să se remonteze în a doua repriză şi să refacem rezultatul, dar va trebui să facem o pregătire mai atentă pe viitor, din toate punctele de vedere. Vina pentru acest egal e în primul rând a mea, pentru că nu i-am capacitat pe băieţi ca să-şi dea seama de importanţa jocului”, ne-a declarat şi antrenorul clujenilor.

Sănătatea a ajuns la 27 de puncte în clasament, iar în etapa următoare va avea meci la Oradea, cu CS Oşorhei.

Sănătatea Cluj: Mare – Bucur, Matei, Soos, Paul Cr. – Lupu, Negru, Cristea, Ţîrlea – Ceaca, Gâţ. Au mai intrat: Horgoş, Someşan, Gaşpar şi Mihalache. Antrenor: Marius Semeniuc

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.