JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a obţinut doar un punct din meciul cu Gaz Metan Mediaş II, din prima etapă a returului Ligii a III-a, o partidă pe care a încheiat-o în nouă jucători.

Ciupe, care a deschis scorul în prima repriză, a fost eliminat în minutul 58, acesta fiind urmat mai repede la vestiare şi de către Negru, care a văzut şi el al doilea cartonaş galben în minutul 84. Chiar şi cu doi oameni în minus însă, elevii lui Marius Semeniuc au încheiat meciul în careul adversarilor, medieşenii mulţumindu-se cu puţin pe final.

Antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, salută acest punct obţinut în inferioritate numerică, însă s-a declarat nemulţumit atât de arbitraj, cât şi de unii dintre elevii săi.

„Mă aşteptam să fie greu primul meci pe iarbă, chiar am înotat pe teren, dar ne-am asumat treaba asta. Totuşi, unii dintre jucători puteau să facă faţă şi să se autodepăşească un pic din punct de vedere fizic, dat fiind faptul că au avut o pregătire continuă. Echipa a suferit un pic la aşezare, deşi am găsit o variantă bună cu Ciupe în centru şi Bria mai avansat, ei făcând şi golul, dar nu putem să gestionăm momentele astea tensionate, emoţionante, când am rămas în nouă. A fost greu şi pentru arbitri să gestioneze primul meci oficial al anului, am primit două roşii şi patru galbene inexistente, dar nu vreau să mă lamentez cu arbitrajul, pentru că şi arbitrii sunt la acelaşi nivel de Liga a III-a ca şi noi”, a declarat antrenorul Sănătăţii, în runda următoare clujenii având meci pe terenul ultimei clasate, Recolta Dorolţ.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la jocul dintre Sănătatea şi Gaz Metan Mediaş II, care a fost transmis, LIVE TEXT, pe site-ul nostru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.