JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj este a doua echipă clujeană de Liga a III-a care a reluat pregătirile pentru returul de campionat.

Una dintre surprizele plăcute ale primei părţi a sezonului, formaţia clujeană speră la un retur cel puţin la fel de bun, motiv pentru care s-a reunit cu aproape şapte săptămâni înainte de reluarea întrecerii interne.

La primul antrenament al anului au participat 13 jucători, o parte dintre componenţii lotului Sănătăţii fiind studenţi la facultăţile clujene, aceştia fiind învoiţi pentru a-şi putea susţine câteva examene. La şedinţa de pregătire a asistat şi Raul Ciupe, jucător care se află în discuţii pentru prelungirea contractului cu Sănătatea, cel mai probabil fundaşul dreapta urmând să rămână la echipa clujeană.

„Am zis că e important să ne strângem din timp, pentru că avem nevoie de şase-şapte săptămâni de pregătire. Câţiva jucători au lipsit motivat pentru că au examene şi îi înţelegem. În perioada următoare vom disputa o serie de meciuri amicale, dar vom încerca să facem şi un cantonament centralizat la Ocna Şugatag în luna februarie, cu tot lotul, urmează să stabilim şi data exactă”, ne-a spus antrenorul Marius Semeniuc, cel care îl testează în aceste zile şi pe Flaviu Ionescu, de la Recolta Dorolţ, urmând să participe la antrenamentele Sănătăţii şi Bogdan Varodi, de la Metalurgistul Cugir.

Sănătatea Cluj şi-a fixat şi cinci meciuri amicale până acum, primul dintre ele fiind în 27 ianuarie, chiar cu echipa cugireană, mai apoi „viruşii” având meciuri cu CS Iernut, Ardealul Cluj, Viitorul Mihai Georgescu, dar şi cu divizionara secundă Luceafărul Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.