JSport.roJSport.ro

img_8416_1200x800Sănătatea Cluj nu a avut probleme decât o repriză cu Recolta Dorolţ, în meciul din etapa a doua a Ligii a III-a, terminat cu victoria categorică a ardelenilor, 4-0.

Elevii lui Marius Semeniuc au profitat atât de experienţa superioară la acest nivel, cât şi de plusul de valoare în comparaţie cu sătmărenii, Recolta jucând anul trecut în Liga a IV-a. Deşi la pauză a fost doar 1-0, după golul lui Vitan, clujenii s-au dezlănţuit în partea secundă, ocaziile înmulţindu-se la poarta unei echipe care a căzut şi din punct de vedere fizic.

Ceaca, Lupu şi Horaţiu Rus au stabilit scorul final, Sănătatea acumulând patru puncte din primele două meciuri ale sezonului, după ce a remizat, 1-1, la Mediaş în prima etapă.

„Ne-au intrat greu ocaziile în acest meci, adversarul nu a jucat slab, atât cât a rezistat din punct de vedere fizic, dar în a doua repriză ne-am dat drumul la joc. Am avut ocazii consistente, am avut şi două goluri anulate pe motiv de offside, cred că a fost doar o echipă pe teren în partea a doua, ei dacă au avut maxim două zvâcniri, cam atât”, a declarat antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Deneş
Negru
Matei
Ciupe
Lupu
Flueraş
Cristea
Vitan
Ititesc
Ceaca

Au mai jucat: Gaşpar, Rus Horaţiu, Bălătici. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.