JSport.roJSport.ro

img_9397Sănătatea Cluj a suferit, vineri după-amiază, al doilea eşec din acest sezon al seriei a cincea a Ligii a III-a, 0-2 împotriva Comunei Recea, pe teren propriu. “Viruşii verzi” au ratat un penalty în prima repriză la scorul de 0-0, al doilea gol al oaspeţilor fiind marcat tot dintr-o lovitură de la 11 metri chiar de către portarul maramureşenilor.

Elevii lui Marius Semeniuc au căzut din punct de vedere mental după ce Lupu a ratat penalty-ul din minutul 28, şutul mijlocaşului Sănătăţii fiind apărat de Bota. Peste numai 10 minute, Şter a dat lovitura pentru oaspeţi după ce a rămas singur cu Lăzăreanu, iar la pauză clujenii au intrat cu handicap pe tabelă.

Deşi au încercat să împingă, mai apoi, jocul spre poarta oaspeţilor, clujenii nu au reuşit să-şi creeze prea multe şanse de a marca, tot Şter fiind aproape de 0-2, de data aceasta Lăzăreanu intervenind salvator. Deneş a văzut două cartonaşe galbene şi a fost eliminat la mijlocul reprizei secunde, iar misiunea clujenilor a devenit mult mai grea.

Portarul Sănătăţii nu l-a putut opri decât prin fault pe un atacant al Comunei Recea în minutul 83, iar arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri pe care a transformat-o chiar omologul său din poarta adversarilor. Alin Bota a stabilit şi scorul final al meciului, 0-2, o înfrângere care o coboară pe locul trei pe Sănătatea Cluj. Pe poziţia a doua a urcat FC Zalău, învingătoare cu Unirea Jucu, în timp ce Comuna Recea se află la două puncte în urma Sănătăţii.

„Păcat că mulţi jucători au ajuns la o automulţumire, care a făcut azi să pierdem. Deşi am avut jocul la îndemână cu acel penalty, am ratat, iar adversarul ne-a penalizat la singura fază periculoasă din prima repriză. Ulterior am primit şi nişte cartonaşe galbene, după un arbitraj îndoielnic aş putea spune, pentru că atunci când primeşti trei ‘galbene’ pe linia de fund în primele 20 de minute parcă ‘roşul’ pluteşte în aer. Oricum, păcat că ne automulţumim cu câteva puncte, acum să vedem cum vom termina turul campionatului. Ar trebui să dăm un restart şi să vedem şi alte variante din cadrul lotului, pentru că avem un lot numeros, azi a jucat şi Florin Dan, dar ce să facă şi el, în condiţiile în care joci cu un om în minus. Trebuie să reanalizăm, să repunem totul pe hârtie şi, în ultimele etape, cine se pregăteşte mai bine va juca şi poate aşa vom avea o şansă”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, pentru „viruşi” urmând acum două meciuri consecutive în deplasare, la Târgu Mureş şi Zalău.

sanatatea-clujSănătatea Cluj

22
Lăzăreanu
15
Deneş
4
Negru
24
Matei
2
Bucur
14
Sular
6
Flueraş
94
Lupu
19
Vitan
9
Ceaca
96
Ititesc

Au mai intrat: Bria, Rus Horaţiu, Dan Florin, Perde. Antrenor: Marius Semeniuc

acs-recea-120ACS Comuna Recea

1
Bota
80
Mureşan
28
Urs
6
David
96
Taraczkozi
14
Şter
7
Giurgiu
2
Lang
5
Cuc
3
Gherman
10
Deac

Au mai intrat: Chinde, Raţiu, Paşca, Sabadaş. Antrenor: Romulus Buia

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.