JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a câştigat fără probleme meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, 7-0, disputat sâmbătă după-amiază, în deplasare. Formaţia lui Artur Podar a trecut peste Olimpia Gherla în clasament, pe care a egalat-o şi la numărul de meciuri şi este favorită principală în lupta pentru locul doi.

Jocul de la baza CMC din cartierul Gruia a fost controlat autoritar de către mult mai experimentaţii jucători turdeni, care au condus cu 2-0 la pauză, după golurile lui Silaghi şi Tot.

Valoarea superioară a alb-roşilor a avut şi ea rolul ei, iar acest lucru s-a văzut şi după pauză, atunci când acelaşi Silaghi, de două ori, Răzvan Moldovan, autor de asemenea a unei duble, şi Szakacs au marcat în poarta Viitorului, oaspeţii ratând şi alte câteva ocazii. Mult prea timizi pe faza ofensivă, jucătorii lui Laurenţiu Văidean nu au pus deloc în pericol poarta lui Marcel Lăkătuş, clujenii rămânând ultimii în clasament.

Turda, în schimb, a urcat pe doi şi mai are de jucat cu Ardealul Cluj şi CS Floreşti până la finalul campionatului, două jocuri prin care Sticla poate câştiga bătălia cu Olimpia Gherla pentru locul din spatele Universităţii Cluj.

“Am întâlnit o echipă bine pregătită din fruntea clasamentului, foarte ofensivă, care a venit doar cu gândul la victorie. Au pornit cu prima șansă, cu toate că le-am facut cadou primele două goluri. A doua repriză am făcut schimbări pentru că vreau să le dau șansa tuturor jucătorilor să evolueze, dar mă deranjează atitudinea unora. Ei tratează superficial anumite faze şi nu își dau seama de importanţa jocurilor, care îi pot ajuta să crească şi să fie pregătiți pentru duelurile contra seniorilor, pentru că unii dintre ei termină în această vară junioratul şi vor fi seniori”, a declarat antrenorul Viitorului.

“A fost o victorie aşteptată, însă nu pot să zic că jocul m-a mulţumit pe deplin. În prima repriză am mai ratat încă cinci ocazii clare, în a doua am avut iarăşi vreo trei-patru ocazii mari şi prea mult ratăm. Ne creăm uşor ocazii, dar le ratăm cu aceeaşi uşurinţă. Totul depinde de noi în lupta pentru locul doi, important e să ne facem jocul şi să tratăm cu seriozitate fiecare meci. Eu nici nu vreau să mă gândesc că aş putea pierde locul al doilea”, ne-a spus şi antrenorul Sticlei, Artur Podar.

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Georgiu
Oltean
Cocişu
Hacicu
Nistor
Tiseliţă
Mihalache
Dumitru
Rotar
Bedelean

Au mai intrat: Pop Ed., Budean, Pal, Popa. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Sticla Turda

Lăkătuş M.
Herţeg
Cocoară
Soporan
Szakacs
Tothăzan
Savu
Mâlnă
Tot
Lăkătuş G.
Silaghi

Au mai intrat: Popa, Mărie, Tothăzan, Moldovan. Antrenor: Artur Podar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.