JSport.roJSport.ro

IMG_1117_1200x800Clubul Sportiv Arieşul Mihai Viteazu a împlinit un deceniu de existenţă, prilej pentru petrecere în micuţa localitate clujeană. Oficialii echipei, în frunte cu părintele spiritual al acesteia, Ioan Arion, au organizat mai multe meciuri prin care au dorit să cinstească momentul aniversar.

Dacă sâmbătă a fost ziua juniorilor, duminică echipa de seniori a Arieşului, plus alte trei formaţii din judeţul Alba, au luat parte la un patrulater inedit. Terenul de joc a fost împărţit în jumătate, câte două meciuri având loc în acelaşi timp, iar durata unei partide a fost de 20 de minute. Echipele au avut în componenţă şapte jucători plus un portar, iar Soda Ocna Mureş a fost singura formaţie care a reuşit să câştige două meciuri.

Ambele victorii au venit în dauna colegelor de judeţ, Cuprirom Abrud şi Olimpia Aiud, ocna mureşenii, care l-au avut în teren şi pe veteranul Ovidiu Maier, reuşind o remiză cu Arieşul chiar la ultima fază, după ce au transformat un penalty. Clasamentul nu a mai contat la final, organizatorii împărţind diplome şi medalii aniversare celor patru cluburi, dar şi partenerilor echipei din Mihai Viteazu, într-o atmosferă „întreţinută” şi cu ajutorul a două torţe.

Pe lista premianţilor s-a aflat şi site-ul nostru, CJSport.ro fiind singura instituţie de presă din judeţul Cluj care vă prezintă amănunte de la fiecare meci disputat într-o etapă din Liga a IV-a. La finalul evenimentului, codul galben de furtună anunţat de meteorologi a fost învins de mâncarea la ciaun pregătită de către oficialii Arieşului, fotbalul la Mihai Viteazu urmând să revină din toamnă, odată cu începerea unei ediţii a campionatului.

Mai jos aveţi o serie de fotografii de la meciurile disputate duminică la prânz în comuna clujeană, dar şi rezultatele celor şase partide.

Arieşul M. Viteazu – Olimpia Aiud 1-1

Soda Ocna Mureş – Cuprirom Abrud 1-0

Olimpia Aiud – Soda Ocna Mureş 1-2

Cuprirom Abrud – Arieşul M. Viteazu 1-2

Arieşul M Viteazu – Soda Ocna Mureş 1-1

Olimpia Aiud – Cuprirom Abrud 1-0

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.