JSport.roJSport.ro

img_7051_1024x683Armenopolis Gherla a câştigat categoric, 6-2, meciul cu Arieşul Mihai Viteazu, disputat duminică după-amiaza în etapa a 11-a a Ligii a IV-a.

Datorită nunţii lui Cosmin Crăciun, eveniment la care a participat aproape toată echipa Gherlei cu o seară înainte, jocul contra Arieşului s-a disputat la Cluj-Napoca, pe noua bază a Luceafărului Cluj din Parcul “Iuliu Haţieganu”. Meciul a fost la discreţia gherlenilor, care l-au rezolvat încă de la pauză, la cabine intrându-se cu 5-0 în favoarea jucătorilor lui Cristi Vedean şi Lucian Roman.

Mulţumiţi cu avantajul de pe tabelă, Danciu şi colegii săi s-au menajat în partea secundă şi le-au permis oaspeţilor să înscrie două goluri, ambele din lovituri de la 11 metri transformate de Cătălin Crişan, însă victoria Armenopolisului nu a fost în niciun moment pusă în pericol. Marian Ionuţ şi Bocoş au reuşit câte o “dublă”, în timp ce Danciu şi Stan David au dat câte un gol, echipa lor ajungând la şase victorii consecutive.

Cu aceste trei puncte, gherlenii au urcat pe locul trei în clasament, egalând-o pe rivala locală Olimpia, aflată acum pe locul doi, însă cu un meci mai puţin, în timp ce Arieşul a rămas tot cu şase puncte, pe poziţia a 13-a.

“A fost o primă repriză dominată de noi, am dat gol repede, iar în a doua repriză, pe fondul unei relaxări uşoare a noastră, făcând şi câteva schimbări, am luat două goluri pe două greşeli personale. Am înscris şi noi o dată, mai puteam da câteva goluri, dar contează cele trei puncte şi faptul că am obţinut a şasea victorie consecutivă. Acum stăm două săptămâni, apoi avem două deplasări la Mintiu-Gherlii şi Triteni şi încercăm să scoatem cât mai mult de acolo, după care o aşteptăm pe Universitatea Cluj la Gherla”, a declarat antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

“La noi e aceeaşi meteahnă, jucătorii buni nu vor să vină, pe cei mai slabi valoric nu ne putem baza foarte mult, asta e. Azi Gherla a câştigat o repriză, noi o repriză, dar felicit echipa gazdă pentru victorie. Eu doar din iarnă pot începe o reconstrucţie adevărată, îmi trebuie o linie de fund întreagă, la mijloc jucătorii ar fi ok, cu condiţia să-i am şi la antrenamente, pentru a putea lega relaţiile de joc”, ne-a spus şi tehnicianul Arieşului, Lucian Roşu.

armenopolis-gherlaArmenopolis Gherla

69
Bărăian
18
Marian Ionuţ
16
Vînău
5
Tânc
3
Sîmboan An.
11
Moldovan D.
17
Roman
10
Stan David
9
Bocoş
4
Doroftei
15
Danciu

Au mai intrat: David, Sâmboan P, Tala, Burcă. Antrenori: Cristi Vedean, Lucian Roman

ariesul-mihai-viteazuArieşul Mihai Viteazu

1
Ionele
17
Crişan
6
Poale
5
Tolomeiu
18
Râşteiu
9
Ignat
16
Mărginean
13
Vescan
10
Moldovan H
7
Pintilescu
18
Linca

Au mai intrat: Paşcalău, Varga. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.