JSport.roJSport.ro

Patru meciuri, 39 de goluri. Aşa a început etapa a 26-a a Ligii a IV-a, una în care s-a bătut şi scorul campionatului.

Unirea Iclod a câştigat cu 15-0 în faţa celor de la CFR Dej, foarte probabil acest rezultat nemaiputând fi doborât de cineva până la finalul sezonului.

A fost o singură echipă pe terenul sintetic de la Iclod, la figurat, însă, pentru că dejenii au fost în efectiv complet. Iclodul a făcut ce-a vrut în faţa unei echipe cu moralul la pământ în acest final de campionat, marcatorii Unirii fiind Cotuţ (5), Vali Dîrjan (3), Patrick Pop (2), Coroian (2), Harănguş (2), Savan (1). Cum dejenii nu le-au pus mari probleme în defensivă, gazdele şi-au permis să debuteze în acest meci şi un portar de 15 ani, Raul Ciceu.

Dacă rezultatul de la Iclod se vede mai degrabă la polo decât la fotbal, a existat şi un meci încheiat cu scor de hochei. Sticla Turda s-a impus cu 9-2, în deplasare, în faţa Someşului Gilău, un rezultat oarecum surprinzător după ultimele evoluţii ale gilăuanilor. Dumitraş a ratat un penalty pentru gazde la 0-3 în prima repriză, pe care Turda a încheiat-o cu un avantaj de şase goluri.

Jucată fără miză repriza secundă, elevii lui Artur Podar au mai înscris patru goluri, iar Coman a reuşit „dubla” pentru gilăuani. David a fost marcatorul zilei, însă, cu patru goluri, Mărie a dat două, iar Silaghi, Ionescu şi Rus au fost ceilalţi marcatori ai turdenilor, care nu mai au deloc emoţii pentru păstrarea locului 1 la finalul sezonului.

Scorul de tenis al zilei a fost la baza „Dan Anca”, acolo unde „U” Cluj 2 a învins-o pe Unirea Triteni cu 6-3. Tinerii jucători ai lui Călin Sălăgean au revenit de la 0-2, „dubla” rapidă a lui Bărbos părând să rezolve meciul în favoarea Triteniului. Dezavantajaţi de terenul sintetic pe care s-a jucat această partidă, oaspeţii au mai marcat doar un gol până la final, prin Ceclan, dar au primit şase.

Sub privirile lui Ioan Ovidiu Sabău, „U” 2 a profitat şi de moralul mai bun odată cu trecerea timpului, Oltean, Stan, Budin, Tetean şi Berinde, ultimul autor a două goluri, fiind marcatorii Universităţii, care s-a apropiat la două puncte în clasament de „Tritiu”. De altfel, există o bătălie teribilă pentru locul cinci în clasament, patru echipe fiind despărţite de doar două puncte.

În cel mai „calm” meci al zilei, CSM Câmpia Turzii şi AS Viile Dejului au terminat la egalitate, 2-2. Dan Ştefan şi Moldovan au fost marcatorii gazdelor, care au fructificat doar o parte din ocaziile create. „Sârmarii” au fost egalaţi printr-un autogol după o fază fixă, Silaşi înscriind celălalt gol pentru dejeni, care au fost şi ei periculoşi la poarta adversarilor mai ales în prima repriză.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la Someşul Gilău-Sticla Turda şi „U” Cluj 2-Unirea Triteni.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.