JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-1 în meciul cu Farul Constanţa, din etapa a 30-a a Ligii a II-a, şi pare să fi depăşit perioada mai puţin bună din urmă cu o săptămână.

Pe Cluj Arena, Gavra şi Goga au adus o victorie importantă, care îi urcă din nou pe „studenţi”, cel puţin până mâine, pe locul doi în clasament.

Gazdele au început tare meciul cu Farul, iar Gavra a dat gol după un corner chiar în minutul 3. Această reuşită a ucis spectacolul minute bune mai apoi, „studenţii” preferând mai mult să conserve avantajul.

Aceştia au avut emoţii în minutul 30, atunci când oaspeţii au avut o dublă ocazie, dar Dinu, şi apoi Sepsi s-au opus la reluările lu Ehmann şi Surdu. Imediat, Florescu a ratat o şansă uriaşă, din câţiva metri trimiţând cu capul peste poartă, iar Dinu a mai avut o intervenţie bună înainte de pauză.

În repriza secundă, clujenii au închis mult mai bine spaţiile din defensivă, iar pe contraatac Goga a alungat suspansul cu golul de 2-0. Nou-intratul Fotescu i-a permis din nou lui Dinu să se afirme după ce a scăpat singur cu portarul „studenţilor”, iar apoi Gavra a ratat şi el faţă în faţă cu Avram. Acelaşi Fotescu a zguduit transversala în minutul 75, iar în prelungiri Rosado a redus din diferenţă, prea târziu pentru ca oaspeţii să mai obţină ceva de la acest meci.

S-a terminat 2-1 pentru “U” Cluj, care va rămâne cel puţin pe loc de baraj şi la finalul acestei etape.

“U” Cluj

Dinu
Sepsi
Cordoş
Coman Al.
Taub
Florescu
Giurgiu
Haţiegan
Goga
Gavra
Janoa

Au mai intrat: Burghele, Axente, Coman M. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Farul Constanţa

Avram
Neciu
Ehman
Ispas
Gomez
Antoche
Silva
Da Costa
Rosado
Tudor
Surdu

Au mai intrat: Fotescu, Toma, Zamfir. Antrenor: Petre Grigoraş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.