JSport.roJSport.ro

IMG_7366_1200x800Biletele pentru meciul România-Muntenegru, desfăşurat duminică seara pe Cluj Arena, nu s-au epuizat în totalitate, însă 25.468 de spectatori au ţinut să fie lângă „tricolori” în startul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din Rusia.

Porţile arenei s-au deschis cu două ore înainte de start, primii spectatori intrând în jurul orei 20:00 în tribune. Înarmaţi cu beţe gonflabile primite de la organizatori, aceştia au început să facă o gălăgie tot mai mare odată cu trecerea timpului, ieşirea echipei României la încălzire ridicându-i pentru prima oară de pe scaune.

„Deşteaptă-te române” a răsunat pe tot stadionul la începutul partidei, un tricou uriaş inscripţionat cu mesajul „Şi Clujul e 12” putând fi zărit într-un colţ al tribunei a II-a. Mai apoi a fost rândul celor două grupări de ultraşi poziţionate la peluze să intre în “acţiune”, arsenalul lor, alcătuit din torţe şi petarde, făcând-ul pe crainicul arenei să intervină.

Ca şi la meciul cu Spania, gruparea „Uniţi sub tricolor” a avut din nou probleme cu forţele de ordine, câţiva jandarmi ajungând în zona ultraşilor imediat după începutul meciului. Bannere prin care FRF-ul era invitată să-şi îndrepte atenţia mai degrabă spre centrele de copii şi juniori decât spre jucători naturalizaţi au apărut, de asemenea, în peluza dinspre Someş, odată cu apropierea finalului de meci numele „România” fiind scandat tot mai tare din mii de piepturi.

Bucuria golului lui Popa a fost îngropată rapid de reuşita lui Jovetic, ratarea penalty-ului de către Stanciu golind în mare măsură stadionul, jucătorii lui Christoph Daum fiind aplaudaţi doar de câteva sute de fani la ieşirea de pe teren.

„Clujul e un oraş fantastic, cu suporteri care şi-au sprijinit echipa, însă am văzut nişte lucruri la început care nu au ce căuta în fotbal. Ne-am simţit ca acasă, foarte bine, iar dacă se vor rezolva şi problemele cu gazonul, de ce să nu revenim aici?”, a declarat, la finalul partidei, selecţionerul Christoph Daum.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.