JSport.roJSport.ro

IMG_3839_1200x800Aproximativ 10.000 de suporteri au luat loc în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” luni seara, la derby-ul dintre CFR Cluj şi Dinamo.

Chiar dacă galeriile ambelor echipe şi-au încurajat frenetic favoriţii, cele două tabere, aşa cum era de aşteptat, s-au şi contrat reciproc. Paradoxal, situaţia în care se află Universitatea Cluj a fost „temă de casă” pentru ambele galerii, care s-au pregătit special pentru meciul de aseară.

Întărită cu fani din Ardeal şi, mai ales, cu „fraţi” de la „U” Cluj, galeria dinamovistă a strigat în dese rânduri numele rivalei locale a CFR-ului, ba chiar a şi cântat imnul „şepcilor roşii” la un  moment dat, „Slavă ţie, studenţie!”, alături de “«U» Cluj nu moare”. De partea cealaltă, Peluza Vişinie a răspuns cu huiduieli la auzul numelui Universităţii Cluj, dar şi cu un banner prin care i-a taxat pe rivalii locali.

„Ce noroc cu prietenia! Vă mai curmă agonia?” a fost „întrebarea” galeriei CFR-iste pentru suporterii lui „U” aflaţi aseară la meci. După câteva minute, în peluza ocupată de fanii alb-roşilor a apărut un mesaj prin care dinamoviştii au deplâns situaţia Universităţii Cluj, formaţie ce va evolua în Liga a IV-a.

„Dinamo, azi de va câştiga, nu mă voi putea bucura pe deplin / Când ştiu că fraţii noştri trec printr-un mare chin” a stat scris pe un banner timp de câteva minute, perioadă în care scandările pentru „U” au curs dinspre colţul alb-roşu al arenei din Gruia.

Meciul s-a terminat aşa cum a început, 0-0, la final cele două grupuri de suporteri salutându-şi favoriţii pentru jocul prestat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.