În derby-ul clujean din seria a 10-a a Ligii a III-a, Someşul Dej a câştigat, 2-1, în deplasare cu CFR Cluj 2.

Cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri, dejenii au avut şi noroc. Titular la formaţia a doua a CFR-ului, Ovidiu Hoban a ratat un penalty şi a trimis mingea în bară pe final.

Clujenii lui Alin Minteuan au început mai bine şi au avut posesia, dar o greşeală a căpitanului Bălan în apărare a fost transformată în gol de Visic. Era minutul 30, iar dejenii conduceau cu 1-0. CFR 2 a trecut în două rânduri pe lângă egalare până la pauză, dar a marcat până la urmă la 5 minute după reluare.

Bălan şi-a răscumpărat eroarea de la golul oaspeţilor şi a egalat la 1. Imediat, însă, dejenii au revenit în avantaj. Acelaşi jucător sârb, Stefan Visic, a înscris după o minge primită în faţa porţii. CFR-iştii au pornit apoi din nou după egalare şi o puteau obţine în minutul 62. Clujenii au primit un penalty după ce Dusan Celar, atacantul sârb adus la insistenţele lui Dan Petrescu, a fost tras de tricou, însă Hoban a nimerit doar bara din dreapta porţii lui Farcaş.

Acelaşi Hoban a nimerit aceeaşi bară şi pe final, iar CFR Cluj 2 a pierdut primul meci al sezonului.

În schimb, dejenii pregătiţi de Dan Şomcherechi, şi cu Gică Barbu aflat la primul meci ca manager sportiv, au bifat primul succes, după trei eşecuri consecutive.

CFR Cluj 2

Pânzariu
Popşa
Bălan
Milchiş
Fărcăşan
Rusu D.
Hoban
Silaghi
Luca
Todoran
Celar

Au mai intrat: Stănilă, Bucică, Ilie Ad, Mihart, Lucaci. Antrenor: Alin Minteuan

Someşul Dej

Farcaş
Mureşan
Negru
Ionescu
Maxin
Cristea
Ciurcui
Dobrea
Creciunesc
Ferhaoui
Visic

Au mai intrat: Vasinc, Hordouan, Kovacs. Antrenor: Dan Şomcherechi

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte