JSport.roJSport.ro

Etapa a cincea a Ligii a IV-a a debutat în această dimineaţă cu două meciuri.

Someşul Gilău s-a impus cu 1-0 în faţa Unirii Triteni, iar CSM Câmpia Turzii a câştigat, 2-0, cu Sporting Apahida.

În meciul de la Gilău, gazdele şi-au construit victoria perfectă. Jucătorii lui Rareş Mateş au ştiut cum să blocheze ofensiva oaspeţilor, Triteniul făcând unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului.

Într-un joc fără ocazii numeroase la cele două porţi, Gilăul s-a impus după golul lui Sergiu Miron, venit în reprza secundă, diferenţa de atitudine ducând la victoria gazdelor. Chiar dacă au jucat ultimele 10 minute cu un om în minus, după ce Andrei Moldovan a fost eliminat pentru două „galbene”, jucătorii Someşului nu au avut mari probleme în a menţine acest scor şi au obţinut al doilea succes al sezonului.

În schimb, Triteniul a bifat al doilea eşec şi, deocamdată, jocul elevilor lui Andrei Pintilie este departe de cel practicat mai ales în returul sezonului trecut.

“Am câştigat chiar dacă am întâlnit un adversar foarte motivat. Şi noi am fost la fel de motivaţi şi am făcut un meci exact, fără greşeală. Nu le-am lăsat spaţii, şi în afară de câteva şuturi nu au avut alte ocazii. A fost o victorie muncită”, a spus preşedintele Gilăului, Mihai Vele.

“Nu există un lucru bun după acest meci. Am fost apatici, fără dorinţă de a câştiga, de a munci, de a juca. Per total a fost un meci slab, dar Gilăul a meritat victoria. A fost echipa care s-a zbătut, care a muncit pentru cele trei puncte. Am ştiut că va urma o perioadă grea şi va mai fi această perioadă. Cred că am avut o prea mare încredere în noi când am început campionatul, poate i-am şi luat de sus pe mulţi dintre adversari. Apoi ghinionul, lipsa de combativitate, toate cumulate au făcut să avem doar patru puncte din patru meciuri”, a declarat şi antrenorul-jucător al Triteniului, Andrei Pintilie.

În celălalt meci al zilei, CSM Câmpia Turzii a marcat după doar trei minute cu Apahida, prin Sebastian Moldovan, iar acest lucru avea să fie decisiv în stabilirea învingătoarei. Mai pragmatici în prima repriză decât în a doua, gazdele şi-au dublat avantajul graţie lui Flaviu Chişu, fostul jucător al Sticlei Turda bifând primul să gol pentru „sârmari” într-un meci oficial.

Apahidenii au jucat mai bine în prima parte, însă nu au fructificat niciuna dintre şansele avute, partea secundă fiind influenţată şi de o dublă eliminare, Sebastian Moldovan şi antrenorul-jucător al oaspeţilor, Florin Pojar, văzând „roşu” după ce arbitrul a considerat că cei doi au avut un conflict. Asta a stârnit furia lui Pojar după meci.

„O să fac memoriu la AJF să nu-l mai văd pe acest arbitru. S-a trezit el să oprească meciul şi să ne dea afară pe amândoi. Nu ne-am împins, nu a fost fault, nu a fost nimic, doar o discuţie între mine şi el, iar arbitrul a venit şi roşu direct. Nu a procedat deloc bine. Şi nu doar faza asta, au fost şi altele. Greşelile au fost de ambele părţi. Câmpia Turzii cred că şi-a dorit mai mult victoria ca şi noi. Am avut posesia în prima repriză, ocazii, dar nu a intrat mingea în poartă. Am luat goluri după greşeli individuale, dar sunt foarte nemulţumit de arbitraj”, a spus antrenorul Sportingului.

„Din şase ocazii unu contra unu, măcar două să fructifici. Sunt mulţumit că nu am luat gol, dar puteam sta liniştiţi dacă mai marcam, aşa am trăit periculos finalul. Am avut multe ocazii clare, iar Moldovan a stricat ce a făcut bun prin acea eliminare”, a precizat şi antrenorul Câmpiei, Valentin Şandru.

Someşul Gilău

Petric
Roşu
Niste
Miron S.
Miron G.
Mocean
Mateş
Craveţ
Gherman
Fertea
Chioren

Au mai intrat: Petrişor, Moldovan An. Antrenor: Rareş Mateş

Unirea Triteni

Rusu
Luduşan
Ozvadă
Gall S.
Tot
Podariu
Indreica
Bărbos
Saşa
Bituleanu
Pintilie An.

Au mai intrat: Chiorean, Cicoş, Ciungan, Deiac. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.