JSport.roJSport.ro

img_8669_1024x683Someşul Gilău a câştigat, 2-1, meciul din deplasare cu Ardealul Cluj, disputat marţi seara, în etapa a 12-a a Ligii a IV-a. Elevii lui Rareş Mateş au trăit periculos pe final, gazdele forţând o egalare care, în cele din urmă, nu a mai venit, golul lui Alexandru Gherman, 18 ani, poreclit “Messi” de către colegi, fiind decisiv în victoria echipei sale.

Someşul a început perfect acest joc, Muscă deschizând scorul după doar câteva zeci de secunde de la start. Gilăuanii au avut şansa să-şi dubleze avantajul, însă şi elevii lui Călin Moldovan şi-au mai creat câteva ocazii până la pauză, după reluare, mai bine pregătiţi fizic, clujenii reuşind să aibă mai mult posesia.

Golul lui Gherman, care a trimis mingea sub bară de la marginea careului, a dus scorul la 2-0, oaspeţii mai având apoi şi o bară. Totuşi, la intrarea în ultimele 10 minute de joc, Ardealul a reuşit să reducă din diferenţă prin Popa, însă Someşul a rezistat până la final fără să mai primească gol şi a câştigat un meci care o menţine pe locul cinci în clasament, la trei puncte în faţa celor de la CS Floreşti, adversarul de sâmbătă. În schimb, Ardealul rămâne cu 16 puncte, tot pe locul şapte al clasamentului.

„Nu am început concentraţi acest meci şi am luat gol încă din minutul 1, dar apoi am avut trei-patru ocazii de a marca. Am luat nişte goluri uşoare, dar per total am fost mulţumit de efortul depus de copii şi, cu puţină atenţie, atât în defensivă, cât şi la finalizare, nu pierdeam astăzi. Un rezultat de egalitate eu zic că era mai echitabil, dar, în mare, sunt mulţumit”, a precizat antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

“A fost un meci bun al echipei noastre, am jucat şi împotriva unor băieţi care fac antrenament în fiecare zi, iar noi am avut şi câţiva jucători bolnavi sau accidentaţi, eu chiar am jucat cu entorsă din minutul 55. Emoţii sunt la fiecare meci, dar important e rezultatul de pe tabelă. A fost bine, am câştigat şi acum aşteptăm Floreştiul sâmbătă”, ne-a spus şi antrenorul jucător al gilăuanilor, Rareş Mateş.

ardealul-clujArdealul Cluj

Farcaş
Juncu
Selegean
Mureşan
Corduneanu
Papp
Şoimaru
Deneş
Bococi
Hociung
Grigore

Au mai intrat: Popa, Matiş, Mureşan, Feraru. Antrenor: Călin Moldovan

somesul-gilauSomeşul Gilău

Perde
Bolboacă
Niste
Prodan
Muscă
Donca
Mateş
Dumitraş
Gherman
Chiorean
Mon

Au mai intrat: Krasznai, Roşu, Pop. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.