JSport.roJSport.ro

Derby-ul campionatului Ligii a IV-a dintre CS Floreşti şi ACS Supporter 2.0 Cluj-Napoca, disputat azi, s-a încheiat la egalitate, 4-4, având o desfăşurare nebună.

După un start echilibrat, jucătorii de la Supporter au primit un penalty pe care Ionuţ Marian l-a transformat fără emoţii, 0-1, iar câteva minute mai târziu Mureşan a mărit avantajul echipei sale, 0-2.

Vâzându-se conduşi, jucătorii Floreştiului au început să fie mai agresivi în atac, iar Kilin şi Dîrjan au înscris, 2-2, restabilind astfel egalitatea pe tabelă. La pauză a fost 2-2, iar imediat după revenirea de la vestiare Dîrjan a reușit hattrick-ul, 4-2, şi CS Floreşti conducea pe tabelă. Pe fondul relaxării gazdelor, oaspeţii Gligan şi Mureşan au restabilit egalitatea în decurs de două minute, 4-4.

Jucătorul Floreştiului, Bucur, a fost eliminat în ultimele minute ale partidei, iar la final staff-ul tehnic al echipei i-a reproşat eliminarea arbitrului. Derby-ul principalelor favorite la promovare s-a terminat la egaligate, 4-4, iar mai jos aveţi o galerie foto de la acest meci.

În cealaltă parte a judeţului Cluj, la Iclod, echipa gazdă şi-a câştigat meciul în care era favorită cu 5-3. Jucătorii de la Unirea Iclod au rezolvat meciul cu Someşul Gilău în primele 35 de minute, 4-0. Siguri de victorie Vali Dîrjan şi colegii lui s-au relaxat, iar Someşul Gilău a profitat şi a înscris de trei ori, dar la final Iclodul a reuşit să scape de emoţii şi să câştige cu 5-3, după ce ambele echipe au avut câte un penalty ratat.

Pentru Unirea Iclod a marcat Radu Danicu de trei ori, Porumb şi Cupşa o dată. Emil Bocean a reuşit dubla pentru Gilău, iar Gherman s-a trecut şi el pe lista marcatorilor.

Unirea Triteni a fost favorită în meciul cu Armenopolis Gherla şi a confirmat acest lucru câştigând cu 2-1, după câteva emoţii. Rareş Bituleanu a deschis scorul pentru Triteni, 0-1, acest scor menţinându-se şi la pauză. Precup a restabilit egalitatea, 1-1, dar acelaşi Bituleanu a marcat din nou, iar Triteniul a plecat de la Gherla cu toate cele trei puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.