JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj U19 este aproape calificată la turneul final de la Buftea, tinerii jucători câştigând şi al treilea meci, penultimul, de la turneul semifinal pe care îl organizează în Parcul „Iuliu Haţieganu”.

„Studenţii” s-au impus cu 14-0, duminică seara, în partida cu Avântul Bârsana, într-un joc în care valoarea superioară a alb-negrilor s-a văzut încă din primele minute.

De altfel, printre marcatorii Universităţii s-a numărat şi portarul Rareş Pop, care a înscris golul cu numărul 11 al meciului, dintr-un penalty. Urmăriţi de pe margine inclusiv de managerul Ioan Ovidiu Sabău, jucătorii pregătiţi de Călin Sălăgean s-au oprit abia la cota 14, Hordouan marcând patru dintre goluri.

Adrian Pintea a izbutit un hattrick, Marin a dat două goluri, în timp ce Salcău, Cobârzan, Mureşan şi Potcoavă, alături de Rareş Pop, au contribuit şi ei la scorul final. Universitatea a obţinut a treia victorie din tot atâtea meciuri în acest turneu semifinal, după 8-1 cu Victoria Carei şi 3-0 cu Jiul Petroşani, iar calificarea printre cele mai bune patru echipe din ţară, campioane de juniori la Liga a IV-a, ar putea fi obţinută mâine.

De la 18:30, lui „U” Cluj îi ajunge şi o remiză cu Unirea Sântana pentru a fi sigură de participarea la turneul final de la Buftea.

“U” Cluj U19

Pop R.
Mureşan
Irimie
Vomir
Potcoavă
Pop B.
Budin
Salcău
Cobârzan
Hordouan
Pintea

Au mai intrat: Bara, Telcean, Marin, Tudose, Paşca. Antrenor: Călin Sălăgean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.