JSport.roJSport.ro

IMG_9764_1200x800Universitatea Cluj şi Unirea Jucu s-au întâlnit, miercuri la prânz, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri amicale din această pauză competiţională.

“Şepcile roşii” s-au impus cu 5-3, în partida disputată la baza “Dan Anca” acordându-se şi două penalty-uri, ambele Universităţii Cluj, unul fiind ratat, dar şi un cartonaş roşu pentru Sebastian Rus, noua achiziţie a Jucului adresându-i injurii arbitrului, nemulţumit că nu a primit, la rândul său, o lovitură de la 11 metri.

Scorul după primele 45 de minute a fost 3-1, pentru “U” marcând Calcan şi Moruţan, “studenţii” beneficiind şi de un autogol. Răzvan Greu a irosit şi un penalty, în timp ce pentru jucani a înscris Alex Pop. În partea a doua a meciului, Butean a transformat un al doilea penalty acordat, iar Raul Ciupe a înscris golul meciului, cu o lovitură liberă direct în vinclu, pentru Unirea mai marcând Sebastian Rus şi Patrick Pop.

Dacă pentru “şepcile roşii” urmează un alt meci amical, sâmbătă, cu Metalurgistul Cugir, pentru Unirea Jucu testul de astăzi a fost primul după un cantonament de o săptămână la Sinaia, Gheorghe Barbu lucrând cu elevii săi în special la capitolul fizic.

“Nu am lucrat mai nimic cu mingea, se vede că sunt mulţi jucători noi, dar mai avem aproape o lună, mai avem cinci amicale şi încet, încet vom regla ce avem de făcut. Se vede calitate la unii jucători, dar încă e de lucrat, nu ne avantajează nici vremea foarte mult să avem un teren sintetic unde să lucrăm, dar vedem. Nu e edificator primul meci după acest amical, au fost şi plusuri şi minusuri”, ne-a declarat antrenorul Unirii.

Mihai Teja nu a oferit declaraţii, imediat după meci antrenorul Universităţii conducând un antrenament cu jucătorii care au evoluat mai puţin astăzi.

Pentru “U” Cluj au jucat Niczuly-Butean, Cordoş, Berci, Hâmpea, Boboc, Alexandru Dan, Greu, Moruţan, Ursu şi Calcan, în a doua repriză mai intrând în teren portarul turc Temel, precum şi jucătorii de câmp Ciupe, Crişan, Patrick Popescu, Janos şi Mutu.

De partea cealaltă, antrenorul Gheorghe Barbu a mizat pe toţi jucătorii din lot, unii dintre ei intrând chiar şi de două ori pe parcusul meciului. Astfel, pentru Unirea au fost în teren portarii Horvath şi Coman, jucătorii de câmp introduşi fiind Butecan, Chiş, Opriş, Fizeşan, Kereki, Ţârlea, Coţi, Luca, Pintea, Maxim, Toni, Alex Pop, Bucur, Brumă, Rus şi Patrick Pop.

“U” Cluj şi Unirea Jucu s-au mai întâlnit într-un amical la finalul lunii ianuarie, jucanii câştigând atunci cu 4-0, Mihai Teja neputând conta pe titularii din sezonul trecut, aceştia fiind în grevă.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.