Minerul Ocna Dej s-a calificat în turul 2 al Cupei României după un meci cu şapte goluri împotriva Sănătăţii Cluj.

Fosta echipă Someşul Dej s-a impus cu 4-3, după ce a revenit de la 0-2 şi a fost egalată la 3.

“Minerii” lui Mihai Ianc, urmăriţi de pe margine şi de preşedintele executiv, Alpar Meszaros, au început slab, însă, meciul de la baza Clujana. Andrei Ştefan şi Kallemback Da Silva au dat două goluri în 4 minute, iar “viruşii” aveau 2-0 în minutul 20. Până la pauză, însă, dejenii au egalat. Florin Dan a reuşit o “dublă” şi oaspeţii sperau din nou la calificare.

În repriza secundă ambele echipe au căutat în primul rând să nu mai încaseze gol, dar venirea ploii a dat startul din nou la reuşite. Raul Vitan, fost jucător al Sănătăţii, a făcut 3-2 pentru Minerul în minutul 63, dar Alex Oltean a egalat rapid pentru echipa pregătită de antrenorul jucător George Florescu. Loren Niţă nu a fost de acord cu prelungirile, însă, şi a înscris golul victoriei cu 5 minute înaintea finalului timpului regulamentar.

Minerul s-a impus cu 4-3 şi îşi aşteaptă acum adversarul din turul următor. Acesta ar putea fi o altă echipă din Cluj-Napoca. Viitorul Cluj a câştigat cu 9-0 în faţa unei formaţii de juniori a Arieşului Turda. Mai jos aveţi o galerie foto de la meciul jucat la “Clujana”, noua casă a Sănătăţii Cluj.

Sănătatea Cluj

Ţărmure
Şerban
Mureşan
Szolosi
Cîmpean
Paul D.
Vescan
Ştefan An.
Paşca
Oltean
Kallemback

Rezerve: Cotîrlă, Goga, Paul Al, Florescu, Sarosi, Rusu, Poenar, Cobârzan, Zărnescu. Antrenor: George Florescu

Minerul Ocna Dej

Toderean
Chiş
Rus I.
Negru
Maxin
Gligor
Ciurcui
Nistor
Niţă
Dan Fl.
Vitan

Rezerve: Papp R, Bud, Papp Al, Iaru, Ion M, Giurgean, Amarii, Rad. Antrenor: Mihai Ianc

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte