JSport.roJSport.ro
foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a câştigat cu mari emoţii meciul cu Sportul Snagov, 1-0, din etapa a 36-a a Ligii a II-a.

Fără să impresioneze, pe un teren afectat de ploaie, „studenţii” au învins datorită execuţiei lui Pârvulescu din minutul 88 şi au revenit pe locul trei.

Obligaţi să învingă pentru a nu pierde poziţia de baraj, „U”-iştii nu au jucat mai nimic în prima repriză. Chiar dacă au avut mai mult posesia, pericolul a venit o singură dată la poarta lui Marinescu, printr-o lovitură liberă a lui Pârvulescu.

Snagovul, în schimb, a fost în câteva rânduri foarte aproape de gol, însă Ioniţă, Borţuneanu şi Cubleşan au simţit şi ei ce înseamnă să-l ai în faţă pe Dur-Bozoancă. Acelaşi Pârvulescu a ratat apoi, în prelungiri, cea mai mare şansă de gol a Universităţii, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

Jocul clujenilor nu s-a schimbat foarte mult după reluare, singura parte pozitivă fiind că oaspeţii nu au mai fost periculoşi decât la un gol anulat, în minutul 60. Odată cu trecerea timpului, presiunea „studenţilor” la poarta Snagovului a crescut, iar Axente a ratat cea mai mare ocazie de până atunci a meciului în minutul 66. Inspiraţia la 20 de metri de poarta Snagovului a fost marea problemă a Universităţii însă, care a aruncat degeaba mingile în careu.

Izbăvirea a venit în minutul 88 de la Pârvulescu, cel care a trimis în poartă o centrare perfectă a lui Haţiegan, iar „U” s-a întors pe loc de baraj. Cu două etape rămase de jucat, Universitatea rămâne cu două puncte în faţa Petrolului, însă cu un program mult mai lejer se poate gândi la „dubla” pentru promovarea în Liga 1.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Taub
Berci
Abrudan
Coman Al.
Chitoşcă
Greu
Pârvulescu
Hordouan
Gavra
Goga

Au mai intrat: Florescu, Axente, Haţiegan. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Sportul Snagov

Marinescu
Stancu
Lica
Ilie Fl.
Gîţ
Bărbulescu
Ion L.
Huiban
Borţoneanu
Cubleşan
Ioniţă

Au mai intrat: Tazouti, Dănălache. Antrenor: Eugen Trică

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.