Unirea Triteni va juca din noul sezon pe un alt stadion.

Lucrările s-au încheiat în această vară pe arena din Tritenii de Jos, situată la un kilometru de vechiul stadion, din Tritenii de Sus.

Gazonul arată impecabil, iar pe durata întreruperii campionatului s-au finalizat vestiarele şi tribuna. Însămânţarea gazonului a început încă de acum cinci ani, însă construcţia vestiarelor şi a tribunei a demarat doar în luna martie.

“Avem două clădiri, cea veche, care o să fie folosită pentru antrenamente, unde avem două vestiare pentru jucători şi un vestiar pentru arbitri, plus toate utilităţile. La fel o să fie şi în clădirea nouă, doar că fiecare vestiar dispune de baie individuală, plus camere tehnice. De asemenea, spaţiul va fi mai mare”, a declarat antrenorul jucător al Triteniului, Silviu Saşa. De menţionat că a fost un amenajat şi un teren sintetic în spatele uneia dintre porţi.

O altă echipă din Liga IV-a a beneficiat de modernizarea propriei arene. În plină campanie electorală, în Floreşti a fost inaugurată, sâmbătă seară, noua tribună, aşteptată de doi ani de către echipa de Liga a IV-a. CS Floreşti beneficiază şi de nocturnă, care s-a aprins pentru prima dată tot aseară. Totul a fost “condimentat” printr-un spectacol cu torţe (video şi foto mai jos)

Noua tribună din Floreşti, foto Horia Şulea

La stadion 😍🏳🏴

Publicată de Sulea Andrada pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte