JSport.roJSport.ro

IMG_6893_1200x800Noul sezon al Ligii a IV-a a început vineri după-amiază, cu meciul dintre CS Floreşti şi Olimpia Gherla.

Oaspeţii s-au impus cu 3-1, în faţa unei echipe care a suferit, în primul rând, la relaţiile de joc, gherlenii fiind mult mai bine închegaţi în această fază a campionatului. După o primă repriză echilibrată, Olimpia a intrat la cabine cu 1-0, un penalty acordat de către unul dintre arbitrii asistenţi, care a observat un henţ în careul Floreştiului, dându-i posibilitatea lui Cosmin Mureşan să marcheze primul gol din noul sezon al Ligii a IV-a.

Imediat după pauză, însă, scorul a devenit 1-1, Sergiu Pop reuşind să-şi marcheze în propria poartă, după o centrarea de pe partea dreaptă a floreştenilor. Gazdele au încercat să forţeze golul secund, însă cei care au marcat au fost tot oaspeţii, Ovidiu Bondor finalizând un contraatac al Olimpiei.

Căzuţi şi din punct de vedere fizic, elevii lui Călin Budişan şi Adrian Truşcă au mai primit un gol pe final, autor Alex Rus, gherlenii obţinând trei puncte importante în faţa unei echipe cu pretenţii în acest sezon.

„Noi am vrut să facem un meci bun, dar pregătirea fizică şi relaţiile între jucători nu sunt la nivelul pe care îl dorim. O să câştigăm alte meciuri, nu-i nicio problemă. Oricum, noi am primit azi un gol după un penalty văzut de tuşier, deşi la o fază identică, la 0-0, nu a dat nimic, dar poate aşa a văzut el, nu fac un caz din asta. Apoi, în loc să marcăm noi, au dat ei gol pe contraatac, iar la ultimul gol le-am dat noi mingea să o bage în poartă. Oricum, Gherla e o echipă foarte bine organizată, cu câţiva jucători peste media Ligii a IV-a şi care cred că o să pună probleme multor echipe”, a declarat, la final, antrenorul secund al Floreştiului, Adrian Truşcă.

„A fost un meci bun, cu o primă repriză mai slăbuţă, s-au văzut emoţiile de început de campionat. La 2-1 am avut ceva şansă la ocaziile lor, dar apoi jocul a fost la discreţia noastră. Băieţii s-au mobilizat pentru proiectul la care am pornit împreună, obiectivul fiind locurile 1-4 în acest campionat”, a spus şi unul dintre antrenorii Olimpiei, Csaba Kilin.

Prima etapă a Ligii a IV-a va continua sâmbătă, cu alte trei partide, runda urmând să se încheie luni, cu meciul Ardealul-Viitorul Mihai Georgescu.

CS Floreşti

1
Vaida
5
Cîmpean
18
Pojar
4
Gădălean
3
Corpodean
10
Frătean
13
Ciotlăuş
6
Părăvan
20
Roman
19
Baboş
21
Dîrjan

Rezerve: Budişan, Creţu, Saroşi, Toader, Vasilaş, Turcu, Rus Cl. Antrenor: Călin Budişan

Olimpia Gherla

30
Drăgan
3
Popovici
15
Pop Sergiu
6
Gliga
4
Pop Florin
5
Mureşan
19
Dascăl
9
Chendrean
10
Rus Alex
16
Bondor
17
Szabo

Rezerve: Cîmpean, Trif, Salac, Fodor, Kilin, Stupinean. Antrenor: Laur Aştilean, Csaba Kilin, Alex Felfalusi

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] “Anul acesta sper să promoveze echipa fanion a Clujului, adică Universitatea. Noi îi susţinem cel puţin sufleteşte, iar dacă vor să ia jucători de la noi, jucători tineri, îi dăm cu mare plăcere. Chiar îmi doresc să promoveze pentru că au nişte planuri mari, gânduri de viitor sănătoase. Am trecut şi eu prin aşa ceva când tot Neluţu a venit în Divizia C şi nu m-am gândit vreodată că se va repeta totul şi că se va reveni la aceeaşi situaţie”, a declarat Adrian Truşcă, echipa sa debutând cu o înfrângere în noul sezon, 1-3 cu Olimpia Gherla. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.