Supporter Cluj (cunoscută şi ca Victoria Cluj) a încheiat la egalitate, 1-1, meciul tur al barajului de promovare în Liga 3 cu Victoria Carei.

În jocul de la Iclod, oaspeţii au ratat un penalty la 0-0, iar calificarea se decide sâmbăta viitoare, pe terenul sătmărenilor.

Cu arbitrul Istvan Kovacs, originar din Carei, în tribuna rezervată galeriei oaspeţilor, clujenii au început mai bine. Joel Lamah şi Dîrjan au ratat două ocazii mari, înainte ca unul dintre cei mai periculoşi jucători ai oaspeţilor, Ervin Kinczel, să obţină un penalty.

Tot el a executat, însă a tras pe lângă poarta lui Varga. Era minutul 18, iar după numai patru minute clujenii au deschis scorul. Hordouan a plasat în vinclu o minge din centrul careului şi “suporterii” erau pe val. Ba chiar îşi puteau dubla avantajul, însă mingea trimisă de Lamah spre poarta goală a fost scoasă de Raul Ritli.

Careiul a început să alerge după egalare, pe care a obţinut-o în startul reprizei secunde. După două ratări mari la aceeaşi fază ale oaspeţilor, Kinczel şi-a spălat păcatele de la penalty şi a reuşit să marcheze. Ambele echipe au căutat victoria până la final, dar meciul s-a terminat la egalitate.

Formaţia promovată în Liga 3 se va decide sâmbăta viitoare, la Carei.

Supporter Cluj

Varga
Frătean
Truşcă R.
German
Valea
Hetea
Bucşă
Lamah
Rus L.
Hordouan
Dîrjan

Rezerve: Ţicrea – Bucur, Mureşan, Colţea, Feher. Antrenor: Adrian Truşcă

Victoria Carei

Gorbe
Mihale
Ritli
Moş
Bîrle
Silaghi
Tilinger
Nyilvan B.
Marinaş
Kinczel
Feier

Rezerve: Mitracica – Ghiarfaş, Zbona, Nyilvan R, Bakai, Benze, Negrean, Horvath, Menesi. Antrenor: Marius Botan

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte