JSport.roJSport.ro

Etapa a cincea a Ligii a IV-a a continuat cu două meciuri duminică dimineaţă.

În cel mai interesant dintre  ele, Supporter 2.0 a terminat la egalitate, 2-2, cu Arieşul Mihai Viteazu, în Parcul „Iuliu Haţiegan”.

A fost o partidă cu foarte multe ocazii de poartă, mai ales în repriza secundă, atunci când s-au marcat şi trei din cele patru goluri. De altfel, în minutele de prelungire ambele echipe au fost foarte aproape chiar să dea lovitura decisivă.

Formaţia lui Lucian Roşu a condus de două ori în acest meci, prin golurile lui Mărie şi Linca, la cel de-al doilea gazdele cerând offside, iar Supporter a egalat de fiecare dată, după perioade de dominare în jumătatea Arieşului, datorită lui Neamţiu şi Chesnoiu. S-a încheiat în cele din urmă 2-2, un rezultat care le ajută în clasament doar pe rivalele celor două echipe.

În acelaşi timp, la Frata, Viitorul Soporu de Câmpie a pierdut, 1-5, cu Unirea Iclod. A fost un meci în care oaspeţii au demonstrat de ce sunt pe primul loc în campionat şi au rezolvat jocul încă de la pauză. A fost 3-0 pentru Unirea după primele 45 de minute, jucătorii lui George Cotuţ ducând scorul apoi chiar la 5-0.

Coroian, Patrick Pop, Vali Dîrjan, Cupşa şi Danciu au fost marcatorii „vişiniilor”, care au primit şi golul acestui început de campionat. Imediat după ultima reuşită a oaspeţilor, Cecălăcean a trimis direct în poartă din lovitura de reîncepere a meciului şi a stabilit scorul final.

Mai jos aveţi o galerie foto de la parida jucată la Cluj-Napoca.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.