JSport.roJSport.ro

IMG_6846_1200x800Sănătatea Cluj a câştigat, 3-1, meciul cu Unirea Jucu, din ultima etapă a seriei 5 a Ligii a III-a. Potrivit clasamentului şi obiectivului celor două formaţii din acest sezon, victoria „viruşilor verzi” pare surprinzătoare, însă problemele prin care au trecut jucanii în această săptămână au făcut ca pe teren să existe, practic, o singură echipă.

În mare formă ca şi în etapa trecută, vârful Sănătăţii, Andrei Ceaca, a decis aproape de unul singur meciul. Acesta a marcat toate golurile echipei sale în jocul de sâmbătă seara, după 2-0 la pauză, unul dintre cei mai buni atacanţi ai Ligii a III-a stabilind scorul final în minutul 52, de fiecare dată în urma unor faze în care a scăpat singur cu Horvat.

Cu vestiarul scindat de problemele din ultima săptămână, jucanii au practicat cel mai slab meci din acest sezon, şansele de gol la poarta lui Mare apărând abia în ultima parte a meciului, când soarta celor trei puncte era decisă. Golul Unirii a picat în prelungiri, autor Olimpiu Bucur, iar Jucul a încheiat în genunchi un sezon în care, până la urmă, a ratat chiar în meciul de ieri îndeplinirea obiectivului.

Industria Galda a pierdut la Reghin, iar un succes contra Sănătăţii ar fi însemnat pentru Unirea terminarea pe locul trei în clasament. Potrivit Regulamentului de Ordine Interioară, jucătorii Jucului ar urma să fie penalizaţi cu 25% din salariul pe întregul an pentru neîndeplinirea obiectivului, însă antrenorul Unirii, Gheorghe Barbu, şi-a arătat din nou sprijinul pentru jucători.

„Ce am spus se va demonstra că a fost adevărat şi băieţii ăştia îşi vor lua banii, chiar dacă am terminat pe locul patru, iar cei din conducere râd că nu am terminat în obiectiv, ştiu sigur şi o să vă demonstrez că ei îşi vor lua banii. Noi am muncit şi am fost scoşi de pe traiectorie, nu am fost lăsaţi să ne facem obiectivul, pentru că, dacă aveam linişte, nu cred că erau probleme. Acum, situaţia care a fost, fără antrenamente, cu deplasarea, ăştia mici erau bulversaţi, pe Maxin nici nu-l mai recunosc, lui Brumă îi spui la telefon că e zero barat, normal că nu mai poţi să joci. Astăzi, vreo trei-patru dintre jucători m-au întrebat dacă pot să-i ajut cu bani să meargă acasă, pe la Sibiu, Bistriţa, Deva, e păcat că se termină aşa, în loc să ne aducem aminte de lucrurile frumoase. Astăzi l-am introdus şi pe Ionuţ Bal în poartă (n.r.-antrenor cu portarii), tot returul am stat într-un portar, iar după tur, când eşti la trei puncte de promovare şi rămâi cu un portar, cei din conducere spun că şi-au făcut foarte bine treaba…Sper să se termine, pentru că nu-mi face nici mie bine să ne ţigănim, dar nici să fiu călcat în picioare. E păcat, le doresc succes pe viitor, sper să facă mai mult cu altcineva, poate cu alţi jucători, noi am demonstrat că avem caracter, mulţi au speculat că nu ne vom prezenta la acest joc”, ne-a spus Gheorghe Barbu, aflat la ultimul său meci pe banca Unirii.

De partea cealaltă, Sănătatea a încheiat pe locul şase sezonul, obiectivul principal, o clasare în primele opt formaţii, fiind îndeplinit. „Ultima impresie contează pentru noi, mai ales că am câştigat şi împotriva unui adversar de aici din zonă, un fel de derby local. Am legat trei victorii la rând, Ceaca şi-a făcut din nou datoria, dar el poate mai mult de atât şi trebuie să muncească mai mult pentru a evolua în Liga a II-a. Noi a trebuit să fim atenţi să nu pierdem poziţia din clasament, dar după înfrângerea de ieri a Oşorheiului am fost mai relaxaţi şi am reuşit să câştigăm şi astăzi. Îi felicit pe băieţi, de mult nu am mai terminat noi pe locul 6 un campionat”, a declarat şi antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Unirea: Horvat – Budăcan, Pintea, Kereki, Siecoban – Maxin, Luca – Brumă, Opriş, Bucur – Pop Al. Au mai intrat: Bal, Giurgean, Coţi, Chiş. Antrenor: Gheorghe Barbu

Sănătatea: Mare – Bucur, Negru, Kiss, Ţârlea – Someşan, Cristea, Şooş, Lupu – Ceaca, Gâţ. Au mai intrat: Gaşpar, Nicula, Bălătici, Feşnic. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.