JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a primit vizita formaţiei maramureşene ACS Fotbal Comuna Recea, echipă pe care a întâlnit-o şi în turul trei al Cupei României. Meciul dintre cele două echipe a avut loc azi, 11 noiembrie, şi s-a terminat cu victoria “U”-iştilor, 3-2.

Partida dintre cele două echipe a început cu o coregrafie realizată de suporteri, care marchează împlinirea a cinci ani de la înfiinţarea unei brigăzi din Peluză. După nouă minute de joc Recea a deschis scorul prin Asăujan, care a trimis mingea în poartă din afara careului, 0-1.

După golul primit, “U” a stat mai mult în jumătatea adversă de teren, iar Ursu (24) putea să restabilească egalitatea pe tabelă, dar şutul său s-a dus puţin peste poartă. Până la pauză, universitarii au mai avut ocazii de gol, dar fără succes. Astfel, Recea a intrat la vestiare cu un avantaj pe tabelă, 0-1.

Reîntoarcerea de la vestiare a semnat o nouă ocazie a oaspeţilor, prin Chinde, dar Dinu a fost la post. Ursu (60) a anulat avantajul oaspeţilor, după un şut din careu, 1-1. Egalitatea pe tabelă nu a stat mult deoarece nou-intratul Opriş (74) a înscris cel de-al doilea gol al echipei sale, 2-1.

Universitatea a replicat prin Lemnaru (80), care a trimis mingea în poartă cu un şut din careu, 2-2, dar Abrudan (90) a adus victoria echipei sale cu o lovitură de cap, 3-2. Meciul s-a terminat cu victoria Universităţii, 3-2, care rămâne pe primul loc, şi eliminarea lui Ursu, care contează doar pentru statistică.

Universitatea Cluj

12
Dinu
6
Irimie
4
Abrudan
25
Onicaș
8
Takacs
23
Greu
10
Florescu
15
Ursu
18
Goga (C)
77
Hordouan
11
Lemnaru

Au mai intrat: Micaş, Cordoş, Moldoveanu, Manu. Antrenor: Adrian Falub.

ACS Comuna Recea

1
Bota (C)
11
Gherman
4
Urs
97
Lang
22
Dunca
5
Cuc
13
Oşan
10
Chinde
17
Ciocan
8
Asăujan
7
Giurgiu

Au mai intrat: Opriş, David. Antrenor: Romulus Buia.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.