JSport.roJSport.ro

Primele meciuri ale etapei a 10-a a Ligii a IV-a s-au disputat sâmbătă dimineața, Sticla Turda efectuându-și un nou antrenament cu public.

Formația lui Artur Podar s-a impus cu 8-1 la Câmpia Turzii, eventualul suspans existent la acest meci irosindu-se după primele șapte minute, când scorul arăta 3-0 pentru oaspeți.

Gazdele au înscris golul de onoare la 0-4, prin Dan Ștefan, echipa lui Valentin Șandru, care oricum pornea cu șansa a doua, căzând foarte rapid din punct de vedere psihic după golurile luate pe început de meci. După o repriză secundă în care turdenii au mai marcat de patru ori, meciul s-a încheiat cu 8-1 pentru Sticla, care a revenit, cel puțin pentru câteva ore, pe locul 1 în clasament. Chișu, cu o dublă, Lăkătuș, Savu și Silaghi, ultimul marcator a patru goluri, au fost cei care au adus a opta victorie din nouă meciuri pentru echipa lor.

Într-un alt joc al etapei, Sporting Apahida a câștigat cu Viile Dejului, 2-0, Vasilaș și Bondor marcând pentru gazde. A fost un meci în care apahidenii au înscris exact atunci când trebuia pentru a nu avea emoții, accidentările din tabăra dejenilor făcând ca aceștia să termine partida în nouă oameni. Mai jos aveți o galerie foto de la meciul în urma căruia Sporting a ajuns la 13 puncte în clasament.

La prima partidă după ”ruptura” din această săptămână, Armenopolis Gherla a obținut un punct din deplasarea cu Someșul Gilău. Fără Stan David, Crăciun sau Marian Ionuț, trei dintre jucătorii care au părăsit echipa, gherlenii s-au bazat, în mare parte, pe un lot format din juniori la Gilău, pe terenul unei formații care încă așteaptă prima victorie. După 0-0 la pauză, Chiorean a deschis scorul pentru Someșul, o trupă alcătuită și ea din mulți tineri, însă Precup a restabilit egalitatea, scor menținut până la final.

Armenopolis a urcat, cel puțin până mâine, pe locul șase în clasament, în timp ce Someșul rămâne una dintre cele trei echipe care are cifra zero trecută în dreptul victoriilor din acest campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.