JSport.roJSport.ro

Etapa a 13-a a Ligii a IV-a a debutat cu două rezultate de hochei, „U” Cluj 2 câştigând cu 20-0 meciul cu Viitorul Feleacu, iar Unirea Triteni a învins-o cu 13-0 pe Viitorul Mihai Georgescu.

În derby-ul acestui final de tur, Sticla Turda a obţinut o victorie în faţa Olimpiei Gherla, 2-0, care o va face, cel mai probabil, să încheie anul pe locul 1 în clasament, iar CSM Câmpia Turzii s-a impus cu 4-3 în faţa Vulturului Mintiu-Gherlii.

Cel mai important meci al zilei a fost la Turda, acolo unde s-au întâlnit primele două clasate, însă Sticla a demonstrat forma bună din acest campionat şi s-a impus după 80 de minute controlate de către elevii lui Artur Podar. Începutul de meci le-a aparţinut gherlenilor, însă, care au ratat în două rânduri şansa de a deschide scorul, aceste ocazii, după modelul meciului Sticla-Armenopolis, fiind răzbunate imediat de către turdeni.

Silaghi a punctat pentru 1-0 în minutul 12, acest gol contribuind din plin la liniştea turdenilor. Eforturile Olimpiei la poarta gazdelor au fost fără rezultat, David „rezolvând” partida cu golul din minutul 77. Astfel, Sticla a evadat la şase puncte în faţa Olimpiei Gherla şi aşteaptă meciul dintre CS Floreşti şi Unirea Iclod pentru a vedea ce distanţă va pune şi între cele două formaţii.

La aceeaşi oră s-a disputat, la Cluj-Napoca, un meci încheiat cu unul dintre cele mai mari scoruri văzute în Liga a IV-a în ultimii ani. Gazdele de la Viitorul Feleacu s-au prezentat la partida cu Universitatea Cluj 2 în doar nouă jucători, iar oaspeţii nu au avut deloc milă. Sub supravegherea antrenorului echipei mari, Adrian Falub şi a managerului Ioan Ovidiu Sabău, elevii lui Călin Sălăgean s-au distrat pe teren, marcând nouă goluri în prima repriză şi 11 în partea secundă.

Scorul a fost deschis printr-un autogol al Feleacului, Mocan marcând în propria poartă. În primele 45 de minute, Salcău a reuşit un hattrick, Mureşan o dublă, Budin, Saroşi şi Potcoavă fiind ceilalţi marcatori ai Universităţii. Repriza a doua i-a aparţinut lui Pintea, care a dat cinci goluri, Berinde şi Bogdan Pop au marcat, fiecare, câte două goluri, Marin şi acelaşi Saroşi ducând totalul la 20.

O partidă asemănătoare s-a disputat şi la Tritenii de Jos, acolo unde Unirea a avut mai multe „probleme” în faţa Viitorului Mihai Georgescu, reuşind „doar” 13 goluri. Cea mai bună încasatoare a campionatului a ajuns la 99 de goluri primite, în meciul de la Triteni antrenorul jucător, Andrei Pintilie, marcând şase dintre ele. Câte o dublă au reuşit Deiac şi Ceclan, în timp ce Podariu, Saşa şi Sergiu Gall au marcat câte un gol în poarta Viitorului, Triteniul bifând a cincea victorie a sezonului.

La Câmpia Turzii, oaspeţii de la Mintiu-Gherlii au condus cu 3-1, după golurile lui Florin Brehar, Morar şi Csiki, aceştia ratând alte câteva şanse de a se desprinde. Partea a doua a meciului le-a aparţinut gazdelor, elevii lui Valentin Şandru dând lovitura şi câştigând un meci de la care nu mai sperau foarte mult la pauză, Dan Ştefan, Tomuţă şi Tescar, ultimul cu o dublă, fiind marcatorii gazdelor.

Mai jos aveţi o galerie foto de la meciul dintre Feleacu şi „U” Cluj, urmând să revenim cu declaraţii de la derby-ul Sticla-Olimpia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.