JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a reuşit a doua „manita” în patru zile, după 5-0 cu CS Ocna Mureş acum a venit rândul Unirii Jucu să piardă la acelaşi scor.

„Şepcile roşii” au reuşit să speculeze aproape fiecare eroare a defensivei jucane, la pauză elevii lui Marius Popescu având un avantaj de două goluri, după reuşitele lui Abrudan şi Ionescu.

Înainte de finalul primei reprize, însă, Rareş Takacs a fost eliminat pentru a doua oară în meciurile amicale din această iarnă, acum după ce l-a lovit peste faţă pe Bituleanu, în locul său intrând Goga.

La începutul reprizei secunde, Haţiegan a marcat cu o „scăriţă” pentru 3-0, mai apoi Lemac reuşind cel mai frumos gol al meciului, cu o lovitură de cap direct în vinclul porţii lui Sălăjan. S-a terminat 5-0 pentru Universitatea după un gol chiar al lui Takacs, reintrat pe parcursul reprizei secunde, după aproximativ două ore clujenii câştigând cu 6-1 al doilea amical al zilei, cu Luceafărul Decebal, pentru “U” evoluând în special jucătorii cu minute mai puţine în aceste meciuri de pregătire.

Unirea Jucu, în schimb, aşteaptă să vadă dacă FC Bistriţa va mai continua în Liga a III-a, în caz contrar alb-negrii urmând să joace un amical la finalul săptămânii viitoare, cu LPS Satu Mare, în locul meciului din prima etapă a returului.

“U” Cluj

Pop R.
Manu
Ionescu
Abrudan
Budăcan
Rogozan
Giurgiu
Salcău
Haţiegan
Takacs
Lemac

Au mai intrat: Man-Goga, Hîmpea, Fizeşan, Budin, Irimie

Unirea Jucu

Ţicrea
Bituleanu
Tonko
Nadin
Gâţ
Covaciu
Bucur
Şut
Fl. Dan
Maxin
Brumă

Au mai intrat: Sălăjan-Trăistar, Băghiceanu, Mocanu, Băican, Cocan, Budică, Bania, Cubleşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.