JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi Avântul Reghin s-au întâlnit în etapa a 14-a a Ligii a III-a pe Cluj Arena. Meciul dintre cele două echipe s-a terminat cu victoria Universităţii, care a înscris abia în minutul 89, prin Lemnaru.

Jocul a început echilibrat, iar prima ocazie importantă de a deschide scorul i-a aparţinut lui Greu (11), dar acesta a fost semnalizat eronat în offside. Patru minute mai târziu, Ursu a reluat în careu mingea trimisă de Goga, dar faza s-a stins cu un corner. Vârful Universităţii, Goga, (21) a executat o lovitură liberă, dar balonul s-a dus puţin pe lângă poartă.

Replica oaspeţilor a venit în minutul 24 prin Luca, dar şutul său la colţul lung s-a dus milimetric pe lângă poartă, iar Ursu (34) l-a încercat pe portarul din Reghin cu o reluare din careu. Moldovan (37) a avut cea mai clară ocazie de a marca, dar portarul Dinu a salvat echipa printr-o paradă, în urma căreia mingea a ajuns în corner. Astfel, la pauză tabela a arătat 0-0.

Florescu (58) a ratat o ocazie importantă de a schimba scorul, dar Husar a fost atent şi a respins. Hîmpea îl vede bine pe Goga (82), dar lovitura de cap a acestuia s-a dus pe lângă poartă. Universitatea Cluj a deschis scorul abia în minutul 89, după ce portarul a respins în faţa porţii mingea trimisă de Goga, iar Lemnaru a fost atent şi a asigurat victoria clujenilor.

Următorul meci pentru “U” va avea loc miercuri, în Cupa României, cu Dinamo, de la ora 20:30, “studenţii” abordând această partidă tot de pe locul 1 în clasamentul Ligii a III-a.

Universitatea Cluj

12
Dinu
23
Greu
4
Abrudan
25
Onicaș
2
Chiş
14
Micaș
29
Giurgiu (C)
15
Ursu
10
Florescu
77
Hordouan
18
Goga

Au mai intrat: Haţiegan, Hîmpea, Lemnaru, Takacs . Antrenor: Adrian Falub.

Avântul Reghin

1
Husar
11
Sîplăcan
15
Merdariu (C)
3
Inţa
2
Hasnas
17
Fulop
18
Palcău
6
Luca
19
Moldovan
8
Bogătan
10
Murar

Au mai intrat: Stavilă, Ilinca, . Antrenor: Vilmos Stoica.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.