JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi Unirea Jucu s-au întâlnit, miercuri dimineaţă, într-un meci amical disputat în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, câştigat greu de către „studenţi”, 2-1.

Jocul a început cu un cartonaş roşu văzut de Rareş Takacs pentru proteste, însă acesta a putut fi înlocuit mai apoi, Adrian Pintea intrând în locul său.

De altfel, atacantul Universităţii a şi deschis scorul în minutul 30, însă avantajul clujenilor a durat doar patru minute, Băghiceanu restabilind egalitatea cu o lovitură de cap.

Profitând şi de absenţele numeroase din lotul jucanilor, care au avut doar patru rezerve, faţă de 12 în tabăra lui „U”, „şepcile roşii” au ţinut mai mult de minge până la final, însă golul victoriei a venit abia în minutul 81, Budin reuşind să înscrie tot printr-o lovitură de cap. De menţionat în repriza secundă şi reintrarea lui Takacs pe teren, Universitatea câştigând al doilea meci amical al anului.

Dacă „studenţii” vor întâlni, sâmbătă, pe FC Zalău, jucanii vor mai juca abia peste o săptămână, cu ASA Târgu Mureş 2. O galerie foto de la “U” Cluj-Unirea Jucu poate fi văzută mai jos.

“U” Cluj

Pop R.
Manu
Abrudan
Ionescu
Budăcan
Salcău
Giurgiu
Rogozan
Takacs
Haţiegan
Lemac

Au mai intrat: Man-Fizeşan, Pintea, Irimie, Hîmpea, Budin, Moşuţi, Paşca, Potcoavă

Unirea Jucu

Sălăjan
Mocanu
Pintea R.
Băghiceanu
Gîţ
Şut
Covaciu
Fl. Dan
Maxin
Bucur
Banyai

Au mai intrat: Ţicrea-Trăistar, Crişan N, Băican

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.