JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat şi ultimul meci din campionat jucat în faţa propriilor suporteri, 8-0 cu Armenopolis Gherla. „Studenţii” mai au o deplasare, la Mintiu-Gherlii, după care finala Cupei României, faza judeţeană, şi cele două jocuri de baraj până la încheierea sezonului.

Elevii lui Marius Popescu au deschis scorul pe Cluj Arena după nouă minute, atunci când Goga şi Pintea au scăpat singuri spre poarta oaspeţilor, ultimul îndeplinind o simplă formalitate după pasa „veteranului” Universităţii.

Sub ochii tatălui său, Dorin Pintea, „secundul” lui U-BT Cluj urmărind meciul din tribune, alături de restul staff-ului şi de jucătorii campioni ai României, Pintea junior a marcat primul din cele trei goluri ale reprizei, Goga şi Takacs urcând scorul la 3-0 până la pauză.

În cele 15 minute de odihnă a fost momentul jucătorilor de la baschet să fie aplaudaţi de către suporteri, aceştia făcând turul stadionului cu titlul de campioană cucerit vineri seara la Bucureşti.

Partea a doua a meciului a început cu un eurogol al lui Hîmpea, care a înscris direct din corner, imediat Goga punctând pentru 5-0 după un contraatac. La câteva minute după acea fază Manu a fost eliminat în urma unui conflict cu Bocoş, însă acest lucru nu a contat aproape deloc în timpul rămas. „Rezerva” Lemac a marcat următoarele două goluri, iar Budăcan a închis tabela cu un gol în vinclu de la peste 25 de metri.

S-a încheiat 8-0 pentru „U”, care a depăşit 160 de goluri marcate în acest campionat, gherlenii rămânând pe locul cinci înainte de ultima etapă.

“U” Cluj

Pop R.
Manu
Irimie
Ionescu
Budăcan
Fodor
Rogozan
Hordouan
Goga
Takacs
Pintea

Au mai intrat: Hîmpea, Fizeşan, Lemac, Salcău. Antrenor: Marius Popescu

Armenopolis Gherla

Morar
Moldovan D.
Vînău
Tînc
Sâmboan P.
Popa
Mar. Ionuţ
Danciu
Stan David
Bocoş
Crăciun

Au mai intrat: Sâmboan An., Precup, Doroftei, Tinteşan. Antrenor: Cristi Vedean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.