JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat fără prea multe emoţii meciul cu CS Floreşti, 5-1, din etapa a 25-a a Ligii a IV-a. „Studenţii” au bifat a 21-a victorie a sezonului, în faţa unei echipe care a pus probleme atâta timp cât a ţinut-o puterile.

Partida de pe Cluj Arena a început ca orice meci al lui „U” din acest campionat, cu elevii lui Marius Popescu controlând ostilităţile încă din start, indiferent de adversar.

Jucătorii lui Călin Budişan au reuşit să închidă, însă, destul de bine culoarele spre poarta lui Aranyosi, însă au fost surprinşi de două ori până la pauză prin devieri în zona centrală, Takacs profitând din plin de fiecare dată şi ducând scorul la 2-0.

Chiar înainte de pauză, Cucuruzan a primit un cadou din partea defensivei gazdelor şi a redus din handicap, însă la 10 minute după reluare Hîmpea a refăcut diferenţa de două goluri. Golgheterul Lemac a majorat scorul la 4-1 în minutul 62, floreştenii căzând tot mai tare fizic odată cu trecerea timpului.

Până la final, Universitatea a mai ratat câteva şanse importante de a mări avantajul pe tabelă, de partea cealaltă Cucuruzan irosind cea mai mare ocazie a oaspeţilor, iar meciul s-a terminat cu două penalty-uri acordate pentru gazde, “scoase” de Pintea.

Una a fost ratată de Seck “Vasile”, însă cealaltă a fost transformată de Giurgiu (video), iar “U” a câştigat cu 5-1 şi a ajuns la 129 de goluri marcate în 22 de meciuri.

“U” Cluj

33
Pop R.
13
Manu
5
Ionescu
4
Abrudan
15
Potcoavă
17
Fizeşan
29
Giurgiu
9
Haţiegan
18
Goga
27
Takacs
7
Lemac

Au mai intrat: Hîmpea, Seck, Salcău, Pintea. Antrenor: Marius Popescu

CS Floreşti

1
Aranyosi
3
Corpodean
5
Cîmpean
4
Truşcă R.
10
Frătean
23
Ciotlăuş
11
Truşcă Ad.
6
Părăvan
13
Rafa
8
Cucuruzan
21
Dîrjan

Au mai intrat: Roman, Nuţ, Toader, Lăcătuş. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.