Universitatea Cluj a disputat, miercuri dimineaţă, un meci amical cu Viitorul Şelimbăr, echipă proaspăt promovată în Liga a III-a.

„Şepcile roşii” s-au impus cu 2-1 în partida din Parcul Babeş, după un joc în care experienţa clujenilor a făcut diferenţa.

Elevii lui Dulca au început bine, iar Burghele a marcat la prima ocazie a meciului. Imediat, Fotescu a fost eliminat de către arbitrul Horaţiu Feşnic pentru injurii, dar sibienii au avut voie să introducă un alt jucător în loc.

Odată cu trecerea timpului, oaspeţii au prins tot mai mult curaj şi, după ce au lovit bara, au marcat golul egalizator prin Cârstean. Dican, Pârvulescu şi Burghele au irosit cele mai importante şanse ale clujenilor în prima parte, în timp ce Şelimbărul a ratat un penalty. Dur-Bozoancă a reuşit să apere execuţia lui Curtean, iar după 1-1 la pauză Dulca a rulat toţi jucătorii din lot în partea secundă, mai puţin pe Gavra.

Atacantul Universităţii a făcut doar alergări, din cauza unei uşoare accidentări. Pârvulescu şi Rafa Miranda au ratat ocaziile importante ale părţii secunde, iar golul victoriei a fost marcat de fundaşul Kay.

„U” s-a impus, astfel, cu 2-1, un rezultat pe care Dulca şi-l doreşte şi duminică, în meciul cu Viitorul Pandurii, care se dispută la Târgu Mureş, cu porţile închise.

“U” Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio, Crăciun, Taub, Takacs, Dican, Pârvulescu, Goga, Firmino, Burghele, Ceitil.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.