JSport.roJSport.ro

IMG_3919_1200x800Universitatea Cluj a pierdut, 0-4, meciul amical disputat împotriva formaţiei clujene de liga a treia Unirea Jucu.

Fără majoritatea titularilor de anul trecut, trimişi să se antreneze cu juniorii, Mihai Teja s-a bazat pe mai mulţi jucători de la echipele U19 sau chiar U17 ale Universităţii, spre deosebire de meciul cu Sănătatea, din weekend, antrenorul „studenţilor” făcând şi o serie de schimbări în a doua repriză. Astfel, pe lângă Kovacs, Hâmpea, Lemnaru sau Ciupe, la „U” au mai evoluat şi o serie de jucători de la cele două formaţii care activează în Liga Elitelor, precum portarul Rareş Pop, fundaşul Gabriel Morar, milocaşul Vlad Vlăduţ sau atacantul Alex Pop.

“E greu cu o echipă încropită de pe o zi pe alta, dar vom vedea ce se va întâmpla în viitor, probabil lucrurile se vor schimba şi sper să se schimbe în bine, ca să putem să facem pregătirea în continuare. Eu vreau să dureze cât mai puţin această situaţie şi să-i aduc înapoi pe jucători, am şi vorbit cu cei din conducere, mi s-a părut o decizie radicală”, a spus Teja, referitor la situaţia celor 15 jucători trimişi la juniori de şefii clubului.

De partea cealaltă, tehnicianul Gică Barbu a văzut la lucru mai mulţi jucători aflaţi în probe, dintre ei ieşind în evidenţă, în mod special, un tânăr nigerian autor a două goluri în poarta lui „U”, dar care, însă, nu va rămâne la Unirea în ciuda acestor reuşite. Celelalte două goluri au fost marcate de Pop şi Toni, ultimul dintre ei adus în probe de la LPS Cluj, astfel că Luca şi colegii săi au început cu dreptul seria partidelor amicale care ar trebui să pregătească un retur la finalul căruia echipa să promoveze în a doua ligă.

„A fost un antrenament bun pentru noi, scorul nu a avut relevanţă, important a fost să-i vedem pe noii jucători în probe. Un nigerian, care ne-a fost propus, a marcat două goluri, dar nu va rămâne la echipă pentru că avem pe postul lui mai mulţi juniori şi, în plus, e extracomunitar şi nu vrem să ne complicăm”, a declarat preşedintele Unirii, Daniel Chiorean.

Potrivit acestuia, până acum au semnat cu formaţia jucană Marius Pistol şi Florin Fizeşan, ambii de la CSM Sighet, dar şi Sebastian Rus, venit de la Bucovina Pojorâta.

Dacă pentru „U” Cluj urmează un nou meci amical, sâmbătă cu Unirea Dej, pentru formaţia pregătită de Gică Barbu va urma un cantonament de opt zile la Sinaia, care va începe vineri.

Citiţi şi: Fanii lui „U” Cluj au intrat pe teren la amicalul cu Unirea Jucu. Suporterii au întrerupt meciul mai multe minute

Mihai Teja, dezamăgit de gestul suporterilor: „De şapte luni nu au venit să ceară explicaţii. Au venit acum, să-mi ceară mie”

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.