JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a început în forţă meciurile oficiale din 2017, marcând de 14 ori în poarta Viitorului Mihai Georgescu. Elevii lui Marius Popescu nu au avut milă de ocupanta penultimului loc în Liga a IV-a, Viitorul reuşind să înscrie şi ea o dată în jocul care a contat pentru etapa a 23-a.

După doar cinci minute, „studenţii” aveau trei goluri avans, în timp ce la pauză Universitatea conducea cu 6-1 în partida disputată într-o bază „Dan Anca” neîncăpătoare. De altfel, din cauza celor 1.000 de spectatori care au vrut să asiste la meci, forţele de ordine nu au mai permis accesul şi celor care au venit mai târziu, aceştia urmărind jocul din parcul aflat în vecinătatea bazei sportive.

Festivalul de goluri a continuat şi după pauză, din cele 14 pe care Universitatea le-a reuşit astăzi, opt venind din partea lui Brian Lemac, un nou record în acest sezon. Giurgiu, Potcoavă, Haţiegan şi Takacs, ultimul autor a unei „duble”, au fost ceilalţi marcatori ai Universităţii, care a beneficiat şi de autogolul lui Rotar, pentru Viitorul înscriind, în poarta lui “U”, Bedelean.

„Am dat opt goluri de 8 Martie şi chiar mi-am dorit foarte mult să înscriu cât mai multe goluri în meciul acesta pentru mama mea, pe care o iubesc foarte mult şi i le dedic ei pe toate, dar şi celorlalte mame prezente la meci. Păstrez pentru fiecare meci în parte goluri separat, am 33 acum şi sper să dau cât mai multe şi echipa să promoveze. De fapt, pentru noi Liga a IV-a e foarte uşoară, noi nu suntem de acest nivel”, a declarat Brian Lemac, după cel mai bun meci al său din acest sezon.

În clasament, „U” Cluj a ajuns la 96 de goluri marcate în 15 meciuri şi s-a distanţat la cinci puncte de a doua clasată, Olimpia Gherla, în timp ce Viitorul Mihai Georgescu a pierdut al doilea meci oficial din acest an la scor, după ce a încasat 12 goluri şi de la Ardealul Cluj, luna trecută.

“U” Cluj

Pop R.
Manu
Ionescu
Abrudan
Budăcan
Rogozan
Giurgiu
Salcău
Haţiegan
Takacs
Lemac

Au mai intrat: Irimie, Păcurar, Potcoavă, Hîmpea. Antrenor: Marius Popescu

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Georgiu
Rotar
Oltean
Dumitru
Budean
Păun
Tiseliţă
Oprescu
Bedelean
Nistor

Au mai intrat: Jurcă, Cocişu, Hacicu, Ciobanu. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Accesul unui grup de suporteri nu a fost permis cu un banner, pe motivul absurd ca depasea anumite dimensiuni impuse de ,,domnul” comandant al detasamentului mobil de jandarmerie(informatie transmisa chiar de un jandarm la intrare). In semn de solidaritate, alti suporteri au hotarat sa paraseasca incinta bazei sportive si sa li se alature celor care au refuzat compromisul si nu au intrat la meci fara acel banner.Consider ca e un nou abuz care merita mai multa atentie decat 3 randuri superficiale care transmit o informatie eronata. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.