JSport.roJSport.ro

IMG_4683_1200x800Echipa U19 a Universităţii Cluj a încheiat sezonul după ce a fost eliminată, 2-3,  în sferturile Cupei României de către FC Viitorul. Meciul s-a jucat la baza „Dan Anca”, iar de frica suporterilor Universităţii, care nu au uitat incidentele de la meciul de săptămâna trecută, oaspeţii au chemat Poliţia la finalul jocului.

Reeditarea semifinalei din Liga Elitelor a fost începută mai bine de către „U”, speranţele la calificare fiind aprinse de Norbert Janos, care şi-a dus echipa în avantaj la pauză, 1-0. În partea a doua a meciului, fotbaliştii Viitorului au reuşit să controleze jocul în marea lui majoritate şi au egalat dintr-o lovitură liberă executată perfect de Dumitrescu.

Imediat după jumătatea părţii secunde, oaspeţii au trecut în avantaj în urma unui penalty transformat de Ciobanu, tinerii jucători ai lui Călin Sălăgean acuzând din plin golul doi. Aceştia nu au mai reuşit să pună în pericol poarta oaspeţilor, care au mai marcat o dată în ultimele minute, prin Manole, golul lui Salcău, din prelungiri, stabilind doar scorul final.

„Am jucat împotriva unor jucători cu meciuri în Liga I, cu calităţi, de perspectivă, care au parte şi de o infrastructură adecvată, însă noi ne-am ridicat la nivelul lor de două ori în decurs de o săptămână. Ne-au lipsit şi trei jucători dintre cei care au jucat la Bucureşti şi am încercat să jucăm cu ce am avut, însă atât am putut. Ei sunt acolo, noi suntem la nivelul nostru, dar am făcut maxim cu aceşti copii în acest sezon”, a declarat antrenorul clujenilor, Călin Sălăgean.

Pe de altă parte, evenimentele de la sfârşitul semifinalei din Liga Elitelor de la Mogoşoaia, atunci când jucătorii Viitorului i-ar fi scuipat şi luat la mişto pe cei ai lui „U” după meciul câştigat la penalty-uri, nu au fost uitate de către fanii Universităţii. Câţiva dintre aceştia i-au apostrofat pe jucătorii constănţeni pe durata meciului, din repertoriul fanilor nelipsind nici “urările” la adresa lui Gheorghe Hagi, iar la final s-au poziţionat la intrarea la vestiare, fotbaliştii şi staff-ul Viitorului rămânând minute bune pe banca de rezerve după încheierea partidei.

De teama suporterilor lui „U”, oficialii clubului patronat de Gheorghe Hagi au chemat Poliţia şi Jandarmeria, componenţii Viitorului intrând cu greu la vestiare mai apoi, furia fanilor fiind stăpânită şi de către staff-ul U19 al Universităţii. În cele din urmă, atmosfera s-a liniştit înainte de apariţia forţelor de ordine, autocarul constănţenilor fiind escortat, totuşi, la plecare.

„U” Cluj: Pop R – Chifu, Chindriş, Nistor, Manu – Pop Adr, Dulca Al, Fodor, Vlad Vl – Janos, Haţiegan. Au mai intrat: Tand, Ciobanu, Moşuţi, Bria şi Salcău. Antrenor: Călin Sălăgean

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. De ce nu recunoasteti diferenta de valoare , la U Cluj v-a trece inca 10 ani pana sa mai apara o generatie care sa castige ,, Campionatul National jun. B ”

  2. […] Conform canalului oficial, suporterii lui „U” şi o parte a jucătorilor i-au împins, scuipat şi ameninţat pe „mânjii” lui Hagi în drumul spre vestiare, ca urmare a înfrângerii suferite, 2-3, iar aceşti au scăpat din gherele „ultraşilor” doar după intervenţia poliţiei şi jandarmeriei. Forţele de ordine ar fi fost apelate la 112. Despre astea a scris, de la faţa locului, o singură publicaţie, cjsport.ro, aici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.