JSport.roJSport.ro

img_2050_1200x800Universitatea Cluj a reuşit doar un rezultat de egalitate în meciul cu Sticla Turda, 2-2, disputat sâmbătă dimineaţa, în etapa a şasea a Ligii a IV-a.

Chiar dacă au întâlnit una dintre cele mai în forme echipe ale campionatului, clujenii porneau favoriţi şi în acest meci, însă spiritul de sacrificiu al gazdelor a înlocuit dezavantajul fizic şi valoric pe care turdenii îl aveau faţă de „U”.

Ba mai mult, alb-roşii au condus de două ori pe tabelă, un euro-gol al lui David şi reuşita lui Silaghi, din a doua repriză, făcând ca suporterii gazdelor să îşi facă speranţe şi mai mari de la acest meci, însă Goga, respectiv Haţiegan au anulat, pe rând, avantajul luat de fiecare dată de Sticla, la pauză fiind 1-1.

Deşi au dominat copios mai ales în ultimele 20 de minute, elevii lui Marius Popescu au încheiat meciul fără să-şi mai creeze vreo ocazie mare de gol, gazdele sărbătorind ca pe o victorie remiza cu Universitatea. Supărat din cauza primelor puncte pierdute în Liga a IV-a, antrenorul Universităţii a organizat o şedinţă în vestiar imediat după meci, „Papi” aducându-le aminte jucătorilor că trebuie să arate mai mult dacă vor să rămână la “U”.

„N-a mers aproape nimic astăzi. Pe undeva, ne aşteptam la panta asta descendentă, dar astea sunt regulile jocului, fiecare îşi doreşte maximul cu noi. Nu am fost la fel de prezenţi în joc ca la celelalte meciuri, un preaviz am avut la Gilău pe alocuri, şi se pare că meciurile în deplasare ne afectează mai mult decât ar trebui. La final, le-am spus jucătorilor să-şi facă o autoanaliză, pentru că va fi selecţie. O primă etapă va fi în iarnă, iar cealaltă în vară. Eu nu mai aştept pe nimeni, anul trecut am fost nevoit, dar acum nu vor mai fi compromisuri. Atâta poţi, nicio problemă, poate la altă echipă poţi mai mult. Până acum trebuia să-i educ, să-i prepar, pentru că aveam nevoie. Acum, lumea vrea să vină la Universitatea Cluj, iar dacă ne mulţumim cu un meci bun şi apoi cu unul mediu şi foarte slab, o să le mulţumesc frumos”, a declarat antrenorul clujenilor la finalul jocului.

După acest rezultat, Sticla rămâne cu un punct peste Universitatea Cluj în clasament, turdenii având, însă, un joc mai mult disputat.

sticla-turdaSticla Turda

1
Lăcătuş M
4
Nicoară
5
Szakacs
17
Soporan
10
Kiesz
7
Silaghi
8
Savu
19
Cocoară
11
Tot
2
David
13
Mărie

Au mai intrat: Moldovan Răzvan, Cecălăcean, Moldovan Rareş, Otvoş. Antrenor: Artur Podar

u-cluj-sigla“U” Cluj

1
Man
32
Hîmpea
15
Cîndea
4
Abrudan
17
Fizeşan
7
Lemac
29
Giurgiu
30
Moşuţi
77
Bercea
18
Goga
11
Pintea

Au mai intrat: Haţiegan, Paşca. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.