JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a continuat seria victoriilor în meciurile amicale din această pauză competiţională şi cu Olimpia Satu Mare, trecând cu 2-0 de formaţia care ocupă locul doi în clasamentul Ligii a II-a.

Elevii lui Marius Popescu au demonstrat că nivelul la care aceştia se află este mult superior Ligii a IV-a, cele două goluri ale meciului din Parcul „Iuliu Haţieganu” venind în urma unor faze lucrate, în a doua repriză.

Goga şi Seck au înscris în poarta sătmărenilor, atacantul senegalez al clujenilor câştigând rapid şi simpatia suporterilor, care i-au dat şi un nume românesc, strigându-l „Vasile” pe durata celor aproape 25 de minute petrecute pe teren.

A fost al zecelea amical al Universităţii Cluj, toate câştigate, lucru ce l-a mulţumit din plin pe antrenorul “studenţilor”.

„Am avut parte de un adversar dificil, să nu uităm că e Liga a II-a, locul doi, pe merit zic eu. A fost un meci bun pentru ambele echipe, iar noi am arătat că merităm să jucăm la un nivel mai înalt. Numele Universitatea Cluj implică o însemnătate foarte mare, iar la nivelul tradiţiei şi autenticităţii aşteptările sunt pentru cel mai înalt nivel, e normal asta. Ce ne-am propus am realizat în aceste amicale, venim după o perioadă foarte grea, de aproape şapte săptămâni de pregătire, unde am progresat la organizare tactică, la atitudine şi la implicare din partea fiecăruia”, a spus “Papi”.

Universitatea va juca primul meci oficial al anului miercuri, la baza “Dan Anca”, împotriva celor de la Viitorul Mihai Georgescu, partidă programată în devans şi care contează pentru etapa a 23-a a Ligii a IV-a.

“U” Cluj

Pop R.
Manu
Ionescu
Abrudan
Budăcan
Rogozan
Giurgiu
Salcău
Haţiegan
Takacs
Lemac

Au mai intrat: Man-Fizeşan, Hîmpea, Potcoavă, Păcurar, Goga, Seck

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.