JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu Dinamo Bucureşti, 1-2, din turul semifinalelor Ligii Elitelor U19.

Jucătorii lui Călin Sălăgean vor avea o misiune extrem de grea în returul de duminică, asta după o partidă în care au fost aproape de un egal, dar în care puteau primi şi trei goluri.

În meciul disputat în Parcul „Iuliu Haţieganu”, cele două formaţii şi-au împărţit perioadele bune de joc, însă dinamoviştii l-au avut în plus pe Măgureanu. Căpitanul micilor „câini” a deschis scorul în minutul 25, însă clujenii nu s-au lăsat doborâţi şi au reuşit să egaleze până la pauză, datorită lui Oltean.

Jocul avea să fie decis imediat după reluare, când acelaşi Măgureanu şi-a adus echipa în avantaj. Încercările „alb-negrilor” de a reveni pe tabelă au fost oprite de imprecizia din faţa porţii sau de intervenţiile lui Fara, însă Universitatea a avut şi noroc până la final. Acelaşi Măgureanu a trimis în bară un penalty, iar meciul s-a încheiat cu victoria dinamoviştilor, 2-1, care şi-au mărit şansele de a accede în finala Ligii Elitelor.

Returul cu „U” Cluj va fi duminică, de la ora 12:00.

“U” Cluj U19

Gorcea
Cohan
Vomir
Telcean
Potcoavă
Mâlnă
Saroşi
Oltean
Budin
Simon
Burghele

Au mai intrat: Berindea, Marin, Matiş, Mâneran, Forna. Antrenor: Călin Sălăgean

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. In 2016 echipa lui U Cluj a făcut spectacol la Mogoșoaia castigand la penalty tot cu Dinamo.Acelasi antrenor,alți copii.Oare câți mai sunt in lotul lui U acum?Prea putine șanse se dau copiilor crescuți la ,U,Atunci au fost locul 3 pe țara ,acum vom vedea..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.