JSport.roJSport.ro

IMG_4543_1200x800Universitatea Cluj a câştigat, 3-0, meciul amical disputat sâmbătă la prânz împotriva echipei de liga a treia Unirea Dej, la baza „Dan Anca”. Antrenorul Mihai Teja a putut conta în această partidă şi pe greviştii trimişi la echipa de juniori de către conducere, oficialii de la Bucureşti revenind la gânduri mai bune după insistenţele tehnicianului clujean.

Început pe o ceaţă densă, şi cu un fond sonor asigurat de galeria Universităţii Cluj, dotată cu petarde şi confetti, meciul a fost controlat aproape în totalitate de către „şepcile roşii”, care au ratat şi două penalty-uri în prima repriză. Noul portar al dejenilor, Alin Sălăjan, venit de la Şoimii Pâncota, a avut câteva intervenţii salutare, dar a şi provocat ambele lovituri de la 11 metri, una dintre ele apărată în faţa lui Ursu, Calcan trimiţând-o în transversală pe cea de-a doua.

Schimbările efectuate în ambele formaţii după pauză au dus şi la marcarea celor trei goluri ale Universităţii, Raul Beldean, jucător aflat în probe, Patrick Popescu şi Norbert Janos fiind cei care au adus a doua victorie a echipei clujene în amicalele din această iarnă.

„A fost un antrenament bun, pentru mine toate meciurile amicale sunt antrenamente pentru că, prin joc, poţi să-ţi antrenezi partea tactică, tehnică sau psihologică. Păcat că jucăm doar cu echipe de Divizia C, cu cele din B jucăm în campionat, iar din Divizia A nu prea sunt în ţară acum. Mi-aş fi dorit să jucăm şi meciuri mai puternice, dar ăsta e avantajul când faci antrenamente şi pregătire pe plan local, nu ai echipe puternice care să te pună în dificultate” , a declarat antrenorul Universităţii, Mihai Teja, după meci.

„A fost primul amical pentru noi şi mă bucur că am jucat cu o echipă bună, un adversar care ne-a pus probleme şi care e cu o clasă mai bună ca noi. Important e că nu s-a accidentat nimeni, iar băieţii m-au mulţumit, mai ales cei pe care i-am adus în probe. E bine că ’U’ a jucat cu prima echipă, pentru că dacă jucam noi în locul celor de la Jucu şi băteam noi cu 4-0 nu ne dădeam seama de valoarea noastră exactă”, a spus şi tehnicianul Unirii, Alpar Meszaros, care a mizat încă de la început şi pe Marius Ionescu, Alin Patca şi Alin Sălăjan, jucători care vor semna astăzi angajamente cu echipa dejeană.

Mai jos aveţi primul 11 de la fiecare echipă, cu menţiunea că după pauză au mai intrat, de fiecare parte, şi câţiva juniori sau jucători aflaţi în probe.

„U” Cluj: Grecu (probe) – Butean, Crişan, Cordoş, Berci – Stanciu, Alexandru Dan, Ursu, Calcan – Greu, Zdroba

Unirea Dej: Sălăjan – Pop, Patca, Ionescu, Hasnaş – Itu, Nasim – Akari, Nalaţi, Rogozan – Bălţoi

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.