JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi Poli Timişoara au deschis etapa a 14-a din Liga a II-a pe Cluj Arena.

Victoria le-a aparţinut ,,studenţilor”, 4-0, golurile fiind marcate de Gavra (24, 70), Dumitrescu (48) şi Goga (87).

În prima parte a reprizei întâi, ambele echipe au avut ocazii, dar portarii au fost la post de fiecare dată. Gavra (21) a înscris din cinci metri, dar golul său a fost anulat din cauza unui fault.

Trei minute mai târziu atacantul Universităţii a deschis scorul cu un gol marcat printre picioarele lui Contra, 1-0, după ce a primit mingea în careu de la Haţiegan. Jocul a început să fie echilibrat şi “U” Cluj a intrat la vestiare în avantaj, 1-0.

Imediat după reluarea partidei, Dumitrescu (48) a mărit avantajul echipei clujene, 2-0, cu un lob de la 35 de metri peste portarul lui Poli. Clujenii au început să domine jocul, iar Haţiegan, Goga, Sepsi şi Dumitrescu au trecut pe lângă gol. Goga a trimis pentru Gavra (70), care a înscris din careu, din dreapta, cu un şut lobat pe lângă Contra, la colţul lung, 3-0, iar în tabăra Universităţii s-a instalat liniştea.

Clujenii au continuat să domine partida, iar Goga (87) a închis tabela cu un gol înscris din şase metri, în urma unei greşeli în defensiva timişoreană. “U” a câştigat meciul cu Poli Timişoara cu 4-0 şi urcă, momentan, pe locul patru cu 27 de puncte.

Următorul meci pentru Universitatea este miercuri, 31 octombrie, în optimile Cupei României cu Astra Giurgiu, pe Cluj Arena, de la ora 19:00.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Sepsi
Cordoş
Abrudan
Coman Al.
Dumitrescu
Florescu
Haţiegan
Goga
Greu
Gavra

Au mai intrat: Ene, Berci, M. Coman, . Antrenor: Mircea Cojocaru

ACS Poli Timişoara

Contra
Haruţ
Ivanov
Basic
Motreanu
Filip
Pop
Codrea
Keita
Stere
Golda

Au mai intrat: Bocşan, Iseini, Românu. Antrenor: Ştefan Nanu

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.