JSport.roJSport.ro

img_9400_1200x800Universitatea Cluj a câştigat şi al doilea meci din Liga a IV-a, 7-0 cu CFR Dej. Aşa cum era de aşteptat, elevii lui Marius Popescu au controlat autoritar partida, chiar dacă oaspeţii au avut un mic plus comparativ cu evoluţia Unirii Triteni din etapa precedentă.

Mai bine aşezată în teren decât adversarul de săptămâna trecută a lui „U” în prima repriză, CFR Dej a rezistat, totuşi, doar 10 minute fără să primească gol. Brian Lemac şi-a continuat forma bună şi în acest meci, deschizând scorul cu un şut la vinclu de pe partea dreaptă.

Până la pauză, meciul a decurs în aceeaşi notă de dominare a gazdelor, însă şansele de gol au fost mult mai puţine decât săptămâna trecută. Iuliu Haţegan a dublat avantajul echipei sale dintr-o lovitură de la 11 metri, după care au reuşit să marcheze şi dejenii, însă golul a fost anulat corect pentru offside.

Partea a doua a jocului a debutat, practic, cu golul lui Bercea, uitat în careu de apărarea alb-vişiniilor, Dorin Goga reuşind să marcheze al patrulea gol al meciului în minutul 66, în urma unei lovituri de colţ. Fază identică şapte minute mai târziu, însă de data aceasta Cîndea a majorat diferenţa pe tabelă după un corner, oaspeţii având tot mai multe probleme fizice odată cu trecerea timpului.

În faţa a peste 1.500 de spectatori, Brian Lemac a realizat “dubla” şi a marcat al şaptelea său gol în acest început de sezon, în prelungiri trecându-şi numele pe lista marcatorilor şi Adrian Pintea. “U” s-a impus, astfel, cu 7-0 şi a ajuns la un golaveraj de 19-0 după primele două meciuri, dejenii bifând, în schimb, a treia înfrângere din tot atâtea jocuri.

“U” Cluj

1
Man
32
Hîmpea
15
Cîndea
4
Abrudan
17
Fizeşan
30
Moşuţi
18
Goga
29
Giurgiu
7
Lemac
77
Bercea
9
Haţiegan

Au mai intrat: Paşca, Irimie, Popa, Pintea. Antrenor: Marius Popescu

CFR Dej

1
Pop
16
Boldor
6
Todică
17
Lazăr
5
Marian
9
Dican
11
Ciurean
4
Retegan
3
Buburuz
10
Borşan
8
Kerekes

Au mai intrat: Mureşan, Cociş, Bara, Mate. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.