JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a întâlnit-o pe Olimpia Satu Mare, echipă care evoluează în Liga II, în turul IV al Cupei României. Partida dintre cele două s-a disputat azi, 3 octombrie, pe Cluj Arena începând cu ora 20:00. În şaisprezecimi s-a calificat “U” Cluj după ce a învins-o pe Olimpia Satu Mare cu 2-0, dublă Goga.

După un start echilibrat, Goga (14) a deschis scorul partidei cu un şut pe mijlocul porţii din careu, 1-0. Lusamba (24) a avut o ocazie importantă de a marca, dar mingea a fost respinsă din faţa porţii de către “U”. În minutul 32 Lemac şi Goga puteau să-şi aducă echipa în avantaj, dar mingea s-a dus milimetric pe lângă poartă, respectiv a fost prinsă de portarul Suta. Goga (39) a stabilit scorul pauzei după o lovitură de cap din careu, 2-0.

În prima jumătate a reprizei secunde, ocaziile au fost împărţite, niciuna dintre echipe neavând vreo ocazie importantă de a schimba tabela. Cu un plus de prospeţime şi energie, Ursu (74) l-a întins pe portarul advers, după o acţiune personală în careu. Până la fluierul final, cele două echipe au jucat doar pentru trecerea timpului, iar Universitatea Cluj s-a calificat în şaisprezecimi. Şaisprezecimile Cupei României se vor disputa peste trei săptămâni, iar “U” Cluj va întâlni o echipă de Liga I.

Universitatea Cluj

1
Albuţ
13
Manu
25
Onicaş
4
Abrudan
8
Takacs
14
Micaş ↓
29
Giurgiu (C)
18
Goga
23
Greu
77
Hordouan ↓
7
Lemac ↓

Au mai intrat: Haţiegan, Ursu, Irimie. Antrenor: Adrian Falub.

Olimpia Satu Mare

44
Suta
74
Copaci
14
Munteanu
5
Hlinca
15
Vincze L. ↓
70
Bura
10
Muntean (C)
18
Villand
80
Vincze D. ↓
19
Lusamba
77
Achim

Au mai intrat: Lukacs, Cubaş. Antrenor: Ritli Zoltan.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.