Universitatea Cluj a făcut primul antrenament după ratarea promovării în Liga 1.

„Şepcile roşii” s-au antrenat mai bine de o oră pe Cluj Arena sub comanda noului antrenor Cristi Dulca, cu gândul la un sezon mult mai bun decât cel încheiat. Rareş Pop, Ursu şi Micaş au revenit după împrumuturi, iar Victor Dican, luat de la Metalurgistul Cugir la începutul anului, a făcut şi el primul antrenament cu noua sa echipă.

Au participat 22 de jucători la şedinţa de pregătire, un lot care va fi completat până săptămâna viitoare în primul rând cu jucători portughezi. Portarul Jose Costa e primul lusitan venit deja la „U” în această vară, cel puţin patru urmând să mai sosească.

„Luni sau marţi vom finaliza lotul în proporţie de 90%. Astăzi mai vin trei jucători. Încercăm să aducem câţiva jucători buni, jucători de valoare, care sper să şi confirme. Muncim, încercăm să concretizăm lotul, să-l omogenizăm, avem câteva zile agitate acum, dar sper să se aşeze lucrurile”, a spus Dulca, cel care aşteaptă în această săptămână şi confirmarea locului de cantonament.

Universitatea se va pregăti doar la Cluj până la amicalul cu PAOK, programat în 12 iulie.

„A fost o dezamăgire foarte mare că am ratat promovarea, dar acum o să muncim, o să tragem, pentru că doar promovarea o avem în gând. Într-adevăr, sunt mai multe echipe care şi-au anunţat acest obiectiv, va fi o presiune mare pe toate echipele, dar noi trebuie să luptăm şi să promovăm”, a spus şi atacantul clujenilor, Cristi Gavra.

Mai jos aveţi lotul prezent la reunire şi o galerie foto de la primul antrenament.

Portari: Jose Costa, Rareş Pop, Andrei Gorcea, Iulian Dinu.

Jucători de câmp: Dorin Goga, Carol Taub, Dan Berci, Alex Coman, Daniel Pârvulescu, Marius Coman, Alin Văsâie, Denis Hordouan, Cristi Gavra, Octavian Ursu, Andrei Cordoş, Adrian Micaş, Alex Olteanu, Victor Dican, Iuliu Haţiegan, Tudor Telcean, George Florescu, Rareş Takacs.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

    • Vai de ei.Astazi e mai rau ca ieri dar mai bine decat maine.
      Sezonul trecut “U” a apelat la “Viitorul” lui Hagi si si-a distrus prezentul.
      Hagi a depus o munca titanica(mai bine de 10 ani) sa formeze si sa slefuiasca jucatori.Sabau si Cojocaru(cel mai bun metodist din tara) nu au fost instare sa omogenizeze echipa cu jucatorii inprumutati de la Hagi. Sabau si-a asumat esecul insa Cojocaru dupa ce a dat bir cu fugitii(a fugit de raspundere) reapare solemn in staful lui Dulca.Cred ca era mai bine sa-l urmeze pe Sabau.Dar asa sunt unii se lipesc de tine ca raia la bine. Sezonul urmator U devine colonie portugheza.Asa a fost si la CFR si uite ca de cativa ani buni domina campinatul nostru si bate Bucurestiul de nu mai stie Becali ce sa mai investeasca sa castige si el cu Steaua lui un campionat. Dulca trebuie sa fie mana de fier si sa nu se mai bazeze pe subalteri.Sa nu faca greselile lui Sabau caci la sfarsitul sezonului daca il apuca trebuie sa-si asume si el asecul.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.